Naslovna  >  Poreč  >  Panel Moj život u prosTRANStvu - Poreč
 
Naslovna  >  Poreč  >  Panel Moj ži...

Panel Moj život u prosTRANStvu - Poreč

16.12.2016.
18:30
 Poreč

Udruga LORI u suradnji sa Centrom za građanske inicijative Poreč organizira panel Moj život u prosTRANStvu na kojem će sudjelovati Sanja Stanojević, predsjednica udruge TransParent – udruge za roditelje transrodne djece, te same trans osobe Romina, Alek i Marin iz Rijeke. Ovo je prvi puta da će građani i građanke Poreča imati mogućnost čuti više o poziciji samih roditelja trans osoba, a posebnost panela ogleda se i u gostovanju samih trans osoba koje će na hrabar i otvoren način progovoriti o svojoj svakodnevici, odnosima u obitelji, pravnim poteškoćama s kojima se suočavaju te pitanjima vezanim uz tijelo i identitet.

Panel će se održati 16.12.2016. u 18:30h u Corneru (Le Mat, Otokara Keršovanija 2, Poreč).

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže te da uz opušteno druženje naučimo više o životima ljudi koji s nama dijele svakodnevicu te jedni drugima postanemo bolji/e kolege/ice, susjedi/e, sugrađani/ke!

Ova aktivnost dio je projekta “Poštuj ljudska prava – gradi uključivo društvo” kojeg provode Lezbijska organizacija Rijeka “LORI” s partnerima Zagreb Pride i Trans Aid“. Projekt financira Europska unija a sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

13 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.