Naslovna  >  Sax Klub Hrvatskih Glazbenika  >  Oridano Gypsy Jazz Band & F O R - subota 28/01/2017 @Sax
 
Naslovna  >  Sax Klub Hrv...  >  Oridano Gyps...

Oridano Gypsy Jazz Band & F O R - subota 28/01/2017 @Sax

28.01.2017.
21:00
-
29.01.2017.
04:00

Zadnja subota u siječnju 2017. donosi vam u Sax dva sjajna benda – Oridano Gypsy Jazz Band i F O R. Cijena karte je 25kn, a moći će se kupiti na dan koncerta na blagajni kluba!

ORIDANO GIPSY JAZZ BAND je jazz/swing bend iz Zagreba koji djeluje u sastavu Orjen Ridanovic (lead gitara), Aldo Fosko (klarinet/piano), Gustav Barisin (double bass) i Milivoj Majdak (rhytm guitar). Iza sebe imaju tri albuma „Oridano“ (2013), „Swing 14“ (2014) i „Hot Club of Croatia“ (2016). Bend je osnovan u proljeće 2010. godine, nakon jazz radionice u Grožnjanu. Fascinacija opusom Djanga Reinhardta, kao i ljubav prema gypsy jazzu ih je okupila i rezultirala formiranjem kvinteta. Od 2011. do 2015. godine pojavili su se na brojnim domaćim i međunarodnim pozornicama, među kojima su jazz klubovi, festivali, javna događanja, TV i radio nastupi.
Facebook: https://www.facebook.com/OridanoGypsyJazzBand
Youtube: https://www.youtube.com/user/mroridano
Instagram: https://instagram.com/oridano/
Soundcloud: https://soundcloud.com/oridanogypsyjazzband
Twitter:https://twitter.com/oridano

F O R je americana/progressive acoustic rock četvorka iz Zagreba u sastavu Tomislav Malagurski (akustična gitara, lead vokal), Slaven ... Špoljarić (brahms gitara, električna gitara, klavijature, back vokal), Miodrag Prelec (bass gitara, back vokal) i Frano Homen (bubanj). Vlasnici su izvrsnog albuma prvijenca „The Sun Will Shine“ kojeg su službeno koncertno promovirali u Dvorani Vatroslava Lisinskog. Također su nastupili kao predgrupa Pips, Chips & Videoclipsima na predzadnjem izdanju Gričevanja te na posljednjem izdanju Tabor Film Festivala. U predstojećoj godini im izlazi i drugi studijski album!
Facebook: https://www.facebook.com/for.band.official
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=y8Q2NJ9oxXA
  Prikaži više Prikaži manje

128 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.