Naslovna  >  Kino Grič  >  Open Mic Night! by Lajnap
 
Naslovna  >  Kino Grič  >  Open Mic Nig...

Open Mic Night! by Lajnap

10.04.2017.
20:00
 Kino Grič

DRUGI LAJNAP OPEN MIC!
UPAD JE BESPLATAN!

Nakon prošlog open mic-a, koji je bio pun i na kojem je nastupilo 12 komičara amatera koji nisu razočarali publiku, došlo je vrijeme za još jedan!

Kako je bilo možete detaljnije vidjeti ovdje:
http://www.standup.hr/vijesti/prvi-open-mic-u-organizaciji-lajnap-comedy/

LAJNAP Open mic je zamišljen kao večer dobre zabave i opuštene atmosfere u kojoj će komičari amateri svojim nastupima dobiti iskustvo potrebno za razvoj njihove kvalitete i scenskog nastupa, dok će profesionalci dobiti idealnu priliku za probati novi materijal pred vrhunskom Lajnap publikom!

Priliku za isprobavanje novih fora ćemo zgrabiti i mi Lajnapovcite ćemo, kao pravi domaćini u kinu Grič, komičarima amaterima probiti led i zagrijati im publiku svake večeri.

Open mic u očima Lajnapa nije natjecanje već druženje i zabava kroz koju komičarima amaterima pružamo najbolje moguće uvjete za razvoj i izražavanje. Uklanjajući pritisak natjecanja, želimo mlade komičare opustiti pred publikom te ih dodatno potaknuti na slobodu i kreativnost nastupa.

ULAZ JE BESPLATAN!

Cilj Open mica nije skupiti najviše bodova ili dolazaka, već kroz kontinuirane nastupe izoštriti svoju tehniku i ... osloboditi se zatvorenog načina razmišljanja. Vjerujemo da ćemo tim pristupom od komičara amatera dobiti najbolje u tom trenutku, a upravo to je pravi korak prema daljnjoj izgradnji hrvatske stand-up scene.

Ako ovo čitate jer se želite baciti u olujne stand-up vode, dobrodošli ste! Pročitati pravila i prijaviti se možete putem ove web stranice:
https://lajnap.lol/open-mic/

Ako ovo čitate jer želite podržati izgradnju domaće stand-up scene, dobrodošli ste! Što nas je više to bolje! :)
  Prikaži više Prikaži manje

37 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.