Naslovna  >  Boogaloo Zagreb  >  Opća Opasnost u Boogaloo-u
 
Naslovna  >  Boogaloo Zag...  >  Opća Opasnos...

Opća Opasnost u Boogaloo-u

04.02.2017.
20:00
-
05.02.2017.
01:00

Legendarni slavonski rockeri OPĆA OPASNOST obilježit će i proslaviti koncertom u klubu Boogaloo u subotu 04.02.2017. osvajenje zlatne ploče za svoj zadnji studijski album „Rocker to sam ja“.

U današnje vrijeme osvojiti zlatnu ploču kao priznanje za prodaju svojih nosača zvuka je san mnogih glazbenika u Hrvatskoj jer se to ne događa često. Opća Opasnost koja svojom glazbom, stilom, pojavnošću, izjavama i svim drugim kosi svim pravilima današnjeg „show businessa“ i „popularnosti“ prodali su album u zlatnoj nakladi što je dokaz da ih njihova vjerna publika voli i prati, te je kruna njihovog dugogodišnjeg rada i truda.

Album za kojega su nagrađeni posljednji je u nizu od deset albuma kojeg je “Opća opasnost” izdala od početka svojeg djelovanja 1992. godine, a bezbroj hitova i presjek karijere čuti će se i na „slavljeničkom koncertu“ u Boogaloou u subotu 04.02. Očekuje Vas „Jednom kad noć“, „Treba mi nešto jače od sna“, „Uzalud sunce sja“, „Za svaku tvoju suzu“ i mnoge druge.

Proslavi će se pridružiti i stari prijatelji Opće Opasnosti zagrebačka grupa Hard Time koji su nedavno izdali novi album „Rock'n'roll“.

Ulaznice u prodaji po 60 kn. Prodajna mjesta – Boogaloo, Hard Place, Dirty Old shop, Rockmark i sva prodajna mjesta Entrio, te on line na entrio.hr

292 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.