Naslovna  >  Udruga BOJA DUŠE  >  OM Chanting - redovno održavanje nedjeljom u 17 h
 
Naslovna  >  Udruga BOJA...  >  OM Chanting...

OM Chanting - redovno održavanje nedjeljom u 17 h

14.01.2018.
17:00
-
10.06.2018.
18:00

Počevši od 14.1.2018. godine (nedjelja) održavat će se OM Chanting redovito nedjeljom u 17 sati, u prostoru Udruge „Boja duše“, na adresi Put Firula 45 u Splitu.

Prostor je ugodan, sa posebnim dijelom prostora namijenjenim djeci, stoga su roditelji sa djecom svih dobi dobrodošli. Djeca će se igrati odvojeno, a mi ćemo se pomoću posebne tehnike koja služi za otklanjanje stresa i energetsko transformiranje negativne energije u pozitivnu pripremati za slijedeći radni tjedan.

Pri tome i naša neposredna, kao i šira okolina ima dobrobiti od OM Chantinga, jer se putem vibracija koje se time proizvode čiste i uklanjaju energetske blokade i nakupljene nečistoće, ne samo iz nas, nego i iz prostora oko nas.

OM Chanting je skupna tehnika koja koristi transformativnu snagu kozmičkog zvuka OM. Radi se o tisućama godina staroj, izuzetno moćnoj tehnici himalajskih rišija (mudraca). Njome se mijenja vibracija svake stanice ljudskog tijela te se one usklađuju s najvišom i najčišćom vibracijom čitavog svemira. Chanting znači melodično intoniranje, ili ponavljanje nekog zvuka – u ovom slučaju ponavljanje praiskonskog zvuka OM koji vibrira u temelju cjelokupne kreacije.

Taj zvuk nosi vibraciju potpunog ... mira i čiste harmonije. Uz blagoslov Učitelja koji su svijetu dali ovu tehniku, a to su poznati himalajski jogin Mahavatar Babaji i prosvijetljeni duhovni učitelj Paramahamsa Vishwananda, osnivač i voditelj Udruge "Bhakti Marga - Spoznaj samoga Sebe", učinak OM Chantinga je osnažen, ali i siguran za sve sudionike.

Svaki OM Chanting susret traje do 60 minuta, sudjelovanje je besplatno. Dobrodošle su donacije u svrhu pokrivanja troška prostora, a potrebno je doći točno na početak.

Više o OM Chantingu može se saznati na:
sadhana.bhaktimarga.org/hr/om-chanting

* OM Chanting u Udruzi „Boja duše“ vodit će Kaja Šegvić, organizatorica OM Chantinga, autorica više knjiga s područja duhovnosti. Prijava nije potrebna, dovoljno je samo doći u dogovoreno vrijeme!

Dobrodošli, vidimo se! :-)
  Prikaži više Prikaži manje

2 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.