Naslovna  >  Udruga BOJA DUŠE  >  Odtapkajte Strah-Dvodnevno Emocionalno Čišćenje
 
Naslovna  >  Udruga BOJA...  >  Odtapkajte S...

Odtapkajte Strah-Dvodnevno Emocionalno Čišćenje

25.11.2016.
18:00
-
26.11.2016.
14:00

ODTAPKAJTE STRAH-DVODNEVNO EMOCIONALNO
ČIŠĆENJE
Petak 25.11. od 18-22, i Subotu 26.11. od 10-14

Osjećate li često strah? Bojite se toga što donosi sutra? Bojite se što će drugi reći? Ne krećete u nove pothvate jer se bojite da nećete uspjeti? Ili se možda bojite uspjeha i svega onog nepoznatog što nosi sa sobom?

Ako ste se pronašli u ovom, a prilično sam sigurna da jeste, jer istraživanja pokazuju da 87% odraslih zapadnjak barem jednom dnevno osjeća strah pripremila sam za vas dvodnevno emocionalno čišćenje straha. Tapkamo samo na strah, sve njegove vrste i aspekte.

Mi živio u kultu straha. Svakoga dana smo bombandirani raznim strahovima koji od nas stvaraju nesigurne osobe koje se još samo više i više boje. Bojimo se reći svoje mišljenje, bojimo se izboriti za sebe, bojimo se reći dosta… Ponekad nesigurnost izazvana strahom ide toliko daleko da se bojimo i vlastite djece.

Iz razgovora sa klijenticama i klijentima na grupnim i idividualnim tapkanjima u 95% slučajeva kao emocija se javi neki oblik straha, i zato sam i kreirala ovo dvodnevno emocionalno čišćenje straha!

Obraditi ćemo strah od budućnosti, strah od neuspjeha i uspjeha, strah od mišljenja drugih (što će drugi reći) ... i strah od odbacivanja.

Također kada otpustimo te strahove na njihovo mjesto ćemo “utapkati” nove emocije, one koje želimo… Sigurnost, bezbrižnost, radost… Sve one lijepe emocije koje želimo imati.

Tapkati ćemo 8 sati kroz dva dana.

Donacija iznosi 400 kn za oba dana, mogućnost plaćanja na dva obroka. Rezervacija mjesta obavezna na mail bojaduse.split@gmail.com ili na mobitel 095/562-6156
Mjesta su ograničena na 15 polaznikaDanijela Medaković

EFT praktičar & Life coach
  Prikaži više Prikaži manje

5 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.