Naslovna  >  Udruga BOJA DUŠE  >  Odtapkajte blokade prema novcu
 
Naslovna  >  Udruga BOJA...  >  Odtapkajte b...

Odtapkajte blokade prema novcu

11.02.2017.
22:00
-
12.02.2017.
00:00

Ako osjećate da vam je povremeno blokiran pristup novcu i da ma koliko radite novac slabo i teško dolazi kvama, onda je najvjerojatnije da imate neku veću blokadu kada je u pitanju novac.

Kako smo svi mi i kako duhovna tako i materijalna bića tako se na nekom d naših nivoa postojanja javljaju i različite veće ili manje blokade.

Ako konstantno imate problem s pritjecanjem novca ili puno više trošite nego što zarađujete, ili možda čak i svakoga puta kada zaradite ili dobijete neki nenadan novac dogodi se isto tako i nenadan trošak vrlo je vjerojatno da imate neka podsvjesna uvjerenja, blokade i smanjenu energiju novca.

Tapkanje- EFT kao grana energetske psihologije tu je da nam pomogne otpustiti blokade iz naše podsvijesti. Više o tapkanju kao metodi možete pročitati na linku.
Ova tematska radionica koncipirana je tako da ćete osvijestiti svoja ograničavajuća vjerovanja o novcu, upoznati se sa svim točkama na koje tapkamo za brže i trajnije rezultate i dati vam način i alat kako da uspješno otpustite blokade i energetski se otvorite za veće financijsko obilje. Uz tapkanje podijeliti ću s vama i druga saznanja iz energetske psihologije kako bolje i sustavnije pokrenuti energiju novca.

Koncentrirati ... ćemo se isključivo na novac kao takav, ne na obilje jer velika većina mojih klijenata u današnje vrijeme zapravo i živi u obilju jer obilje je jedan vrlo širok pojam, ali im konkretno nedostaje novac. Tako je ova radionica koncipirana baš na energiju novca.

Kotizacija za četverosatnu radionicu iznosi 350 kn, u cijenu je uključena skripta i video materijal s radionice kao pomoć. I ako mislite da nemate novaca za to, sjetite se da je novac energija i čim više energija kruži tim postaje sve jača i jača!

Radionica će biti održana u Splitu. 11.2. od 10:00 do 14:00 u udruzi Boja duše, Put Firula 45, Split.

Prijave na bojaduse.split@gmail.com ili danijela@tapkanje.eu.

Zbog ograničenog broja mjesta obavezna je uplata rezervacije u iznosu od 100 kn na žiroračun.

Do tapkanja,

Danijela
  Prikaži više Prikaži manje

2 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.