Naslovna  >  Velvet Pepper Studio  >  Obuka Za Učitelje Yoge Smijeha
Događaj je otkazan
Naslovna  >  Velvet Peppe...  >  Obuka Za Uči...
Događaj je otkazan

Obuka Za Učitelje Yoge Smijeha

19.11.2016.
10:00
-
20.11.2016.
15:00

Dvodnevna obuka za instruktore joge smijeha je sveobuhvatna, intenzivna i praktična certificirana edukacija. Zamišljena je uz praksu i teoriju, diskusiju i PUNO zabave, nakon obua ke imati ćete znanje i ideje kako kreirati originalan i zabavan sat yoge smijeha za sve ljude, bilo gde u svijetu!!!

Obuka je namijenjena yoga učiteljima, edukatorima, roditeljima, i svima koji žele ovaj pristup uklopiti i koristiti kao dodatak vlastitoj praksi, a namijenjena je i onima koji bi se voljeli osjećati lakšima, opuštenijima u svakodnevnim situacijama i koji bi voljeli usavršiti vještine samoizražavanja, te ojačati samopouzdanje i osloboditi kreativnost.

Nakon obuke dobijate priručnik i certifikat o završenoj obuci za instruktora Yoge smijeha Laughter Yoga International University.

Yoga smijeha je jedinstvena metoda, pokret za zdravlje, sreću i svjetski mir, a bazira se na činjenici da se svatko može smijati bez razloga, ne oslanjajući se na humor, šale ili viceve. Znanstveno je dokazano da tijelo ne prepoznaje razliku između pravog i odglumljenog smijeha, tako da imamo podjednake dobrobiti na fizičkom i psihičkom nivou, samo da se smijemo. Koncept je osmišljen kao kombinacija vježbi disanja ... i vježbi smijeha: radi se u grupi, te se održavajući kontakt očima rade vježbe smijeha koje potiču razigranost kao kod djeteta i to vrlo brzo postaje opušten, prirodan i oslobađajuć smijeh.
Radionicu će voditi Maja Dobrila Vukša.
http://www.velvetpepperstudio.hr/radionice/
  Prikaži više Prikaži manje

3 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.