Naslovna  >  KSET  >  OBESE, Indivia, Malady Lane @KSET
 
Naslovna  >  KSET  >  OBESE, Indiv...

OBESE, Indivia, Malady Lane @KSET

13.04.2017.
20:00
-
14.04.2017.
00:00

U četvrtak 13.4. u KSET-u nas očekuje poveća doza stoner dooma te grungea. S one teže strane glazbenog spektra nalaze se nizozemski OBESE koji se nakon godinu dana vraćaju u KSET te talijanski Indivia s kojima nastupaju na dvotjednoj europskoj turneji. Za grunge zvukove pobrinut će se hrvatski Malady Lane, član House of Pablo kolektiva.

OBESE je nizozemski bend koji svira snažan, privlačan i nadasve težak stoner/sludge/doom kojeg karakteriziraju gitarske i ritamske dionice s mnogo groovea. Posljednji put smo ih u KSET-u slušali kao predgrupu zagrebačkog benda She Loves Pablo, a sada nam se vraćaju s novim pjevačem. Njihov posljednji singl možete poslušati na sljedećem linku - https://youtu.be/N9eiWmjz7bc

Indivia je talijanski trio osnovan 2013. godine. Ovaj bend izvodi mračnu verziju stoner dooma kroz eksperimentalnu i psihodeličnu atmosferu naglašavajući monolitički zvučni zid riffova. Svoj prvi EP pod imenom Belladonna izdali su 2014., a njihov prvi album, Horta, izdan u kolovozu 2016. godine možete poslušati na https://indivia.bandcamp.com/album/horta.

Trideset godina nakon i 9000 km udaljen od Seattlea, epicentra žanra, Zagreb napokon ima grunge bend dostojan etikete, iako ih ... je možda lakše nazvati post-grunge bendom, budući da sama glazba ima znatno više groovea, ali i znatno više žestine od onih koji su proslavili pravac. Snimanje prvog albuma je u tijeku, a do tada možete poslušati njihovu pjesmu s House Of Pablo kompilacije “Incision” na linku https://youtu.be/N-sA4j88ors.

Cijena karte za koncert u pretprodaji iznosi 30kn, dok će na dan koncerta iznositi 40kn. Karte se mogu kupiti u Dirty Old Shopu, a od 10.4. i na blagajni KSET-a.

Program je djelomično financiran od strane Ministarstva kulture.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).
  Prikaži više Prikaži manje

68 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.