Naslovna  >  Vinyl  >  NT Wave & FEN - Techno Xmas Party za vještice i sotone
 
Naslovna  >  Vinyl  >  NT Wave & FE...

NT Wave & FEN - Techno Xmas Party za vještice i sotone

22.12.2016.
20:30
 Vinyl

Zbog velikog interesa, NT Wave & FEN vraćaju se u Vinyl, za najbolju blagdansku techno feštu u gradu!

NT, isključivo na gitari, preko neobično pospajanih pedala, te uređaja u obući, stvara glazbu koja se preljeva iz otvorenih širokih stereo ambijentala, do usko definiranih plesnih gruvova sa mantričnim elementima.

FEN je vokalna solistica i udaraljkašica koja na publiku djeluje poput toplog vjetra. Suradnja je počela na NT koncertu u BYH u Novalji kada je FEN otpjevala kratku dionicu na otvoreni mikrofon. FEN koristi zanimljive instrumente kao što je SHOIKA hang drum.

Uz dobro raspoloženu publiku koncert se pretvara u techno party, a publika na koncertima često komentira: „Jedna slika, drugi ton“- jer se zvukovi koji nastaju, ne mogu povezati sa zvukovima gitare kakvi su poznati do danas.

Gitarist i producent NT Wave surađivao je posljednjih godina na projektima kvalitetne glazbe, žanrova od fusiona (Con Fusion), future jazza (Kontrapunkt), ethno electro (LessThanAMinute), electro live (Tobogan), dnb (Generation81) ….

Član je electro performers tima Beat Busters koji se bave inovacijama u području nastajanja glazbe uživo na neobičnim predmetima, i elektroničkim spravama.
Suosnivač ... je udruge ViBRa koja se već godinama ističe u svim domenama glazbe, od produkcije glazbe, do zalaganja za veću prisutnost kvalitetne domaće glazbe u domaćim medijima i u promociji hrvatske u svijetu. Neki od projekata su MIMO, Beat Manifest, ViBRa BoX.

Ulaz: 20kn

Photo: Tena Stanić
  Prikaži više Prikaži manje

54 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.