Naslovna  >  Krčma Polanović w. Huncutarije  >  Novogodišnji koncert: Fighting Fish - Polanović Zabok 30.12.
 
Naslovna  >  Krčma Polano...  >  Novogodišnji...

Novogodišnji koncert: Fighting Fish - Polanović Zabok 30.12.

30.12.2016.
21:00
-
31.12.2016.
02:00

Novogodišnji koncert: Fighting Fish - Polanović Zabok 30. prosinca 2016.

- koncert, petak 30. prosinac 2016., od 21:00 h *

Tradicionalno sa Novogodišnjim koncertom završavamo godinu sa jednim i jedinim - THE FIGHTING FISH !!

FIGHTING FISH - za one koji nemaju pojma

Fighting Fish nastao je u Zaboku u kasno ljeto 1996. godine. Originalnu postavu banda činila je okosnica od četiri glazbenika iz Zaboka zajedno sa vokalnom podrškom iz Zagreba. Tijekom vremena Fish-u se pridružilo više novih članova tako da u današnjoj postavi djeluje i svira jedanaest glazbenika koji svojom osebujnošću i raznovrsnošću upotpunjuju specifičan zvuk banda. U repertoaru FF-a mogu se naći obrade uspješnica majstora kao što su Aretha Franklin, B.B. King, Blues Brothers, zvuka iz 80’tih, čvrste rock glazbe kao što su U2, RHCP, modernog groova Jamiroquaia itd ... Fighting Fish danas čine: Dajak Ivica (bubanj), Nikola Herceg (bas), Zvonimir Dodig-Foka (gitara), Nenad Miletić (gitara), Branka Herceg (vokal), Martina Nazifovski (vokal), Miroslav Ciglenečki (truba), Robert Mihovilić (truba), Tihomir Ciglenečki (trombon), Vladimir Profeta (tenor sax) i Mario Mihovilić (alt sax) a ove godine su najavili i neke promjene ... - dodatne glazbenike i dodatne instrumente.

Fighting Fish FB Group
-> www.facebook.com/groups/38103826614/


I godine ove FF goste zove a oni su: D.O.O. (Društvo s ogromnom ograničenošću)

- Priča o D.O.O je kratka i duga kao i sam naziv benda, skraćeno D.O.O, a punim nazivom Društvo s ogromnom ograničenošću. Bend je na samom početku, snimio je osam pjesama koje su u fazi miksanja, no članovi ovog instrumentalnog rock surf tria imaju dosta koncerata i kilometara u nogama, posebno bubnjar Ivica Dajak koji je višegodišnji i aktualni bubnjar rock benda Zadruga, svira i u Fightin Fish, a sa basistom Darkom čini ujedno i ritam sekciju Greaseballsa. Poveznica D.O.O sa Greaseballs-ima je i utoliko što je prva postava D.O.O, dok se još i pjevalo pored svirke, u samom početku u 100% dijelu bila ujedno i frakcija Greaseballs-a, jer tada je gitaru svirao Danilo Šerbedžija, ugledni filmski režiser mlađe generacije. Gitaru u D.O.O sada svira Mario, u davnim danima suradnik s basistom Darkom u vrijeme dok su kao bend Dr. Martin surađivali sa legendom Dragom Mlinarecom. Poneke pjesme iz tog vremena Darko je obrađivao u bendu Interzone, a jedna se provukla i do današnjih dana, pa i D.O.O svira svoju verziju pjesme Jurij Gagarin. Nakon nulte svirke na promociji prvog albuma grupe Interzone u Malom pogonu zagrebačke Tvornice, prvu pravu svirku D.O.O su imali u Zaboku (AHA op. admina), gdje imaju i probe, gdje su snimali materijal, a i kako sami kažu, premda su zagrebački bend osjećaju se dijelom zagorske vibre. I na kraju. Kada ljudi kreću sa žarom i klinačkim zanosom u vode instrumentalnog surfa, rocka, garage i indie muzike, bez želje za estradizacijom, lovom ili slavom, u želji isključivo i samo glazbenog gušta, te uz support stand up priče prilikom najave svake pjesme, onda je to to…i što više treba…D.O.O je rock'n'roll. Goran Polak ("Stražarni lopov")


Druženje potpomognuto sredstvima: Kasa uzajamne pomoći radničkog vijeća i donacija precjednika Uprave društva Huncut d.o.o., Ministarstva za istraživanje ruda i gubljenje vremena, milodarovima lokane zajednice te dobrom voljom izvođača.

Ulaz za đabe, cugu plaćate ...
------------------------------------------------------------------------------------
* Novogodišnji koncert u sklopu standardne glazbene večeri uz izvođenje žive glazbe u svrhu promocije autora/glazbenika

Caffe bar POLANOVIĆ
Matije Gupca 36, Zabok
tel. 049-223-540
mail. huncut.zabok@gmail.com
  Prikaži više Prikaži manje

Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.