Naslovna  >  Tvornica Kulture  >  Nova 101 godina
 
Naslovna  >  Tvornica Kul...  >  Nova 101 god...

Nova 101 godina

31.12.2016.
21:00
-
01.01.2017.
05:00

Doček Nove godine u Tvornici, sad već tradicionalni u organizaciji yema i Radija 101, postao je jedan od najvećih gradskih tuluma proteklih sezona. Tome u prilog svakako ide i činjenica da broj posjetitelja debelo premaši 1000, a isto se očekuje i ovog 31. prosinca.

Pobjedničkog konja se ne mijenja, pa stoga i ove godine organizacijske snage udružuju najbolji zagrebački klub - Tvornica kulture i najslušaniji radio - Radio 101 – te promoterski kolektiv yem, koji iza sebe ima preko 200 odrađenih koncerata, DJ programa, silent partyja u Tvornici i klubu Klub.

Veliki pogon, kojeg smo samo za ovu priliku nazvali “Ova pjesma zvuči poznato” nudi selekciju hitova za uplesati se u još jednu godinu novih odluka. Glazbeni buchqrish će osigurati da se ne maknete s plesnog podija uz selekciju najvećih hitova od 80-ih do danas.

Mali pogon, privremenog naziva “We Bet U Look Good On The Dancefloor” okupirat će najbolja plesna nekomercijalna glazba proteklih godina.
Indie rock i electro hitovi, svojevrsni oksimoron kakav nam i treba za novogodišnju noć, za sve one koji žele čuti ono što se trenutno ne vrti na svim radio stanicama.

Kultni zagrebački Radio 101 već godinama napaja uši sjajnom glazbom, ... a i ovoga puta glazbu koja struji radijskim valovima sluša se na najluđem i najvećem klupskom dočeku.

Ulaznice

U ponudi su pojedinačne i grupne ulaznice.
Pojedinačne ulaznice su u prodaji po promotivnoj cijeni od 40 kn, koja će vrijediti do 25. prosinca. Od 26. prosinca do zadnje minute 2016. godine cijena će iznositi 50 kn, a po ulasku u 2017. se penje na 70kn.

Peta na poklon!
Povodom petog organiziranog dočeka od strane yema pripremljena je posebna ponuda za ekipe koje odluče doći u Tvornicu. Na 4 kupljene ulaznice po cijeni od 40 kn peta se dobiva na poklon. Akcija vrijedi do 25. prosinca i odnosi se samo na prodajno mjesto Tvornica Kulture.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)
Entrio – www.entrio.hr
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
  Prikaži više Prikaži manje

323 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.