Naslovna  >  Klub Zona  >  Noć muzeja: izložba Iskorak u različitost
 
Naslovna  >  Klub Zona  >  Noć muzeja:...

Noć muzeja: izložba Iskorak u različitost

27.01.2017.
18:00
-
28.01.2017.
01:00

Treću godinu zaredom Klub Zona pridružuje se manifestaciji Noć muzeja.hr. Program počinje u petak, 27. siječanja, u 18 sati, a izložba "Iskorak u različitost" otvorit će se u 20 sati. Predstavit će se slike i grafike pet studentica Umjetničke akademije u Splitu.

Mia Bogdan, Ida Bugarić, Nikolina Ćuk, Jasna Fantić i Antonela Stanić izlagale su i prošle godine u Zoni. Program u Noći muzeja nastavit će se do 1 sat iza ponoći, a izložba će biti otvorena do sredine veljače.

Dvanaestu Noć muzeja obilježit će tema "Glazba i glazbeni velikani i njihov utjecaj na društvo" . Tako će se mladim autoricama svojim izvedbama na gitari pridružiti Goran Stefanović, kolega sa Odjela Glazbene umjetnosti Umjetničke akademije u Splitu. Za ugodnu atmosferu pobrinut će se i DJ Cid.

Mia Bogdan u slikarskoj tehnici akrila na papiru ekspresivno prikazuje portrete. Rad Ide Bugarić naziva "88" na metalnoj ploči preispituje egzistencijalnu krizu uslijed sukoba koja zahvaća pojedinca. Nikolina Ćuk promatraču daje na izbor da jednim djelom projicira sebe u rad te mu sam odredi naziv. Ekspresivna apstrakcija akrilom na velikom formatu platna rad je Jasne Fantić. Antonela Stanić kombinacijom grafičkih tehnika bakropisa ... i fototransfera istražuje osjećajnost čovjeka.

#mladiizlažu

NOĆ MUZEJA U SPLITU ⏩ www.nocmuzeja.hr/karta/?latlong=43.508132,16.440193

[ www.klub.infozona.hr ]
  Prikaži više Prikaži manje

43 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.