Naslovna  >  Dom Sportova  >  Neno Belan & Fiumens @Dom sportova, 25/02/17
 
Naslovna  >  Dom Sportova  >  Neno Belan &...

Neno Belan & Fiumens @Dom sportova, 25/02/17

25.02.2017.
20:00
-
26.02.2017.
01:00

RUNDA UŽIVO uz Badel Pelinkovac:

Neno Belan & Fiumens i iduće godine pripremaju tradicionalni koncertni spektakl u mjesecu zaljubljenih, koji će se održati u subotu, 25 veljače 2017. u zagrebačkom Domu sportova.

Autor koji je napisao neke od najromantičnijih stihova u slavu ljubavi, uz koje su se zaljubljivale ili zbog ljubavi patile brojne generacije fanova, za svoje valentinovske koncerte uvijek priprema poseban program. Tako će biti i ove godine, u kojoj obilježavamo 20 godina suradnje Nene Belana sa Fiumensima, sjajnim live bendom u kojem su redom vrsni glazbenici: Olja Dešić, Vedran Križan i Leo Rumora.

Koncert u Domu sportova, ujedno će biti i najveći samostalni koncert u Neninoj karijeri, nakon niza rasprodanih malih Domova sportova, nekoliko dvorana Lisinski i niza drugih najprestižnijih pozornica u zemlji.

Stoga očekujte veliku produkciju, sjajan zvuk i, kao i do sada, cijeli niz nezaboravnih pjesama, sada već pravih evergreena iz vremena Đavola, pa Belanove solo karijere, ali i hitove kojima je posljednja 2 desetljeća Belan sa Fiumensima potvrdio status jednog od najizvođenijih i najpopularnijih kantautora na ovim prostorima. Uoči koncerta Neno Belan će objaviti i novi ... album, na kojem će se naći pjesme kojima je u posljednje vrijeme osvajao vrhove top lista, poput aktualnog hita ‘Sanjaj’, dueta sa Majom Posavec ‘Tvoj glas’, hit singlova ‘Jer je pjesma dio nas’, ‘Anđela anđele’, ‘Ulicama grada (pjesma sreće)’, ali i nezaboravna izvedba ‘Vino noći’ u duetu sa glazbenom divom Josipom Lisac snimljena na prošlogodišnjem koncertu u Doma sportova.

Ulaznice:
Early bird - 75 kn - do 31.12.2016.
Redovan - 95 kn - do 24.2.2017.
na dan koncerta 125 kuna.

- Eventima (https://goo.gl/pZxywL)
- Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18,
- Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1) i
- riječkom Dallas Music Shopu.


Badel Pelinkovac
RTL.hr
Antena Zagreb
Muzika.hr
------------------------------------------
Dallas Records (official page)
  Prikaži više Prikaži manje

567 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.