Naslovna  >  Museum of Contemporary Art, Zagreb  >  MIMO predstavlja: Duo List i Moskau
 
Naslovna  >  Museum of Co...  >  MIMO predsta...

MIMO predstavlja: Duo List i Moskau

07.05.2017.
20:00
 Museum of Contemporary Art, Zagreb

Pretposljednji koncert četvrte MIMO sezone održat će se u nedjelju, 7. svibnja u multimedijskoj dvorani Gorgona zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, uz izravni prijenos na Prvom programu Hrvatskoga radija te live videostreaming.

Pod naslovom
„Iskrena intimnost akustike i redefiniranje art-corea“
MIMO u Gorgoni predstavlja Duo List i Moskau!

Kako bi publici što bolje predstavili glazbenike, kao i do sada, tijekom koncertne stanke razgovaramo sa stručnim gostima iz svijeta glazbe koji komentiraju koncert, izvođače, te scenu općenito.

Ovaj put u goste nam dolaze autor i glazbenik - Petar Beluhan (Mayales) i glazbeni novinar i kritičar - Zoran Stajčić (Ravno do dna).

Duo List
Duo "LIST", odnosno duo "Lenjin i Staljin", osnovan je neposredno nakon raspada grupe "Abnormalan", čiji su, Vrba (gitara, vokal) i Žare (vokal), bili članovi. Za razliku od matičnih Vrbinih i Žaretovih bendova koji su glasni i nabijeni energijom, ovaj je duet nježan i intiman. Tu se svira autorska šansona, koji put toliko tiho da čuješ list kako pada s grane.
http://soundcloud.com/zarkojovanovski/voli-me-duo-list

Moskau
Art-core kolektiv Moskau jedinstvena je pojava na domaćoj glazbenoj sceni koja sve više ... zaokuplja pozornost publike i kritike zbog izrazito atraktivnih i sceničnih živih nastupa na kojima se nikada doista ne zna što se može očekivati. Osnovu benda čine Ivan Grobenski, Ivan Gundić, Ivan Laić, Pavle Bojanić, Tena Rak, Katarina Čondrić, Buga Klara Blanuša, ali članstvo u kolektivu je iznimno fluidno tako da se na pozornici nerijetko može vidjeti i do četrnaest ljudi. Što nas čeka na MIMO-u, tek ćemo vidjeti.
http://moskau.bandcamp.com/

After je kao i svaki put - u Spunku! Vidimo se!
  Prikaži više Prikaži manje

55 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.