Naslovna  >  Tvornica Kulture  >  Marissa Nadler
 
Naslovna  >  Tvornica Kul...  >  Marissa Nadl...

Marissa Nadler

19.12.2016.
21:00
-
20.12.2016.
00:00

Multitalentirana američka glazbenica i umjetnica Marissa Nadler nastupit će u Tvornici kulture 19. prosinca.

Nošena fantastičnim vokalom Marissa Nadler u svojoj glazbi vješto kombinira utjecaje u rasponu od countryja i folka preko Americane do gotha i black metala. Ova jedinstvena umjetnica u petnaestak godina karijere objavila je sedam službenih albuma, dva EP-a i hrpu singlova i neslužbenih izdanja postavši ljubimica nezavisne scene i medija.

U Zagreb Marissa Nadler dolazi u sklopu turneje koja prati njezin aktualan album “Strangers”. U posljednje dvije godine koliko je prošlo od izdanja “July”, jednog od najboljih u 2014. godini Marissa je prošla turbulentnu vezu koja se odrazila na
njezine pjesme. Okrenuvši se prema univerzalnijim temama zaronila je duboko u nadrealne i apokaliptične motive obojavši likove svojih stihova kao usamljene i očajne. Nadlerine muze su slomljene, iskonske, napuštene I ujedinjene u glasu zbirke koja s pravom nosi naslov “Strangers”.
Kao i na albumu “July” surađivala je s producentom Randallom Dunnom, poznatim po radu s bendovima (Sunn O))), Earth i Black Mountain koji joj je pomogao stvoriti materijal čija sonična kvaliteta odgovara apokaliptičnom tonu ... stihova.

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn, a na dan koncerta 90 kn. Potražite ih na entrio.hr prodajnim mjestima.
  Prikaži više Prikaži manje

122 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.