Naslovna  >  Teatar Itd  >  Malo je dovoljno
 
Naslovna  >  Teatar Itd  >  Malo je dovo...

Malo je dovoljno

25.04.2017.
20:00
-
26.04.2017.
23:00

Krajem travnja na scenu #MMcentar vraća se mala predstava o velikim spoznajama. Aleksandar Stojković (Goribor) te Alen i Nenad Sinkauz (East Rodeo) iznijet će pred nas jednu od najljepših poetskih priča koja svjedoči o borbi sa samim sobom, ljudima oko nas, osjećajima koji su stalna prijetnja da nas prožderu, usamljenosti (samoćom), otuđenjem, vlastitim preokupacijama, svijetom, nemoći, svakodnevnicom čiji je korak naizgled neuhvatljiv…

Malo je dovoljno premijerno je izvedena 4. svibnja 2012. Ulaznice po cijeni od 50/25kn (za studente) kupite na blagajni Teatra &TD svakim radnim danom od 11-13h te od 18-20h (ako taj dan na repertoaru igra neka od predstava) ili rezervirajte na e-mail itd@sczg.hr te na broj telefona 01 4593 510.

**Više o predstavi**

Malo je dovoljno glazbena je predstava u kojoj glazba tandema Sinkauz i tekst pjesnika i pisca Aleksandra Stojkovića povremeno izmjenjuju uloge. Stihovi i motivi kreativnog i talentiranog pjesnika, frontmena grupe Goribor, bili su polazišna točka, a ono što ćete slušati i gledati više je od glazbe i više od riječi.

Malo je dovoljno da bismo bili sretni, ali isto tako i da sve što smo godinama gradili izgubimo. Borko, glavni junak znakovita ... imena koji nas vodi kroz istoimenu glazbeno-scensku priču Aleksandra Stojkovića i Nenada i Alena Sinkauza, naučit će to na teži način. Njegovo buđenje u bolnici, bunilo iz kojeg polako prepoznaje svijet s kojim će se još jednom uhvatiti u koštac, iznijet će pred nas jednu od najljepših poetskih priča koja svjedoči o borbi sa samim sobom, ljudima oko nas, osjećajima koji su stalna prijetnja da nas prožderu, usamljenosti (samoćom), otuđenjem, vlastitim preokupacijama, svijetom, nemoći, svakodnevnicom čiji je korak naizgled neuhvatljiv…

Okrenut leđima publici koja u svakome trenutku može zamisliti sebe u toj (Borkovoj) ulozi, Aleksandar Stojković kroz recitaciju teksta gradi intimnu atmosferu u kojoj muzika Nenada i Alena Sinkauza osvajaju i prisvajaju naš i Borkov svijet. I uistinu, do kraja Borkove priče, nije teško povjerovati da je malo dovoljno, pogotovo ako pogađa ravno u srce.

Izvode: Aleksandar Stojković, Alen i Nenad Sinkauz
Tekst: Aleksandar Stojković
Glazba: Alen Sinkauz (kontrabas, bas gitara, efekti) i Nenad Sinkauz (elektronika, ukulele, klavir)
  Prikaži više Prikaži manje

86 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.