Naslovna  >  Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog  >  Maleni ciklus HGM - Zimogrrrrozni
 
Naslovna  >  Koncertna dv...  >  Maleni ciklu...

Maleni ciklus HGM - Zimogrrrrozni

28.11.2016.
09:30
 Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

Maleni ciklus HGM

ZIMOGRRRROZNI
Zagrebačka filharmonija
28. Studenog u 9:30 i 11:00 sati
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog / Velika dvorana

Glume:
Filip Detelić
Petra Radin
Mario Kovač

Zima i Grozni su crtani likovi koji na papiru strpljivo čekaju da postanu crtani film. Nikako ne mogu shvatiti zašto toliko moraju čekati bačeni u ladicu – dok drugi likovi poput Baltazara, Hlapića i ostalih veselo uživaju u svojim pričama, oni se ne miču s mjesta. Odlučuju uzeti stvari u svoje ruke i mimo svog autora krenuti u potragu za istinom i to preko glazbe. Zagrebačka filharmonija najmlađima će dočarati glazbu iz najpoznatijih hrvatskih crtanih filmova – Profesora Baltazara, Šegrta Hlapića, Čudesne šume i Inspektora Maske, a likovi Zima i Grozni uz pomoć naratora krenuti u pustolovinu života.
Hoće li postati crtani filmovi, hoće li pronaći svoju priču? Kako uopće nastaju crtani filmovi i glazba? Od kuda početi i stvoriti iz ničega nešto? Na sva ta pitanja pronaći ćete odgovore u ovoj čaroliji za cijelu obitelj uz Zagrebačku filharmoniju!

Predstava je namijenjena djeci vrtićkog uzrasta i nižih razreda osnovne škole, no sigurni smo da ima mnogo Vas koje spomen na profesora Baltazara, ... Čudesnu šumu ili Šegrta Hlapića veže uz neke bezbrižne dječje uspomene i đačko doba. Zagrebačka filharmonija glazbom će oživjeti crtane likove, a Vas pozivamo da dolaskom oživite djecu u sebi!

Scenarij i režiju potpisuje Petra Radin, a prekrasnu glazbu u kojoj će klinci ( i Vi) uživati skladao je Dubravko Palanović.

Informacija i rezervacije www.hgm.hr 01/6111604 hgm@hgm.hr
  Prikaži više Prikaži manje

12 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.