Naslovna  >  Hypo Event Centar  >  Los Angeles NYE 2017 / Hypo centar
 
Naslovna  >  Hypo Event C...  >  Los Angeles...

Los Angeles NYE 2017 / Hypo centar

31.12.2016.
22:00
-
01.01.2017.
04:30

RNB Confusion presents:

LOS ANGELES
City Of Angels
NEW YEAR'S EVE PARTY 2017
HYPO CENTAR
-----------------------------------------
▼ VELIKI POVRATAK U HYPO CENTAR!
Nakon godinu dana pauze sa velikim uzbuđenjem najavljujemo povratak najnezaboravnijim tulumima koji su obilježili posljednjih 4 godine Zagreb! Hypo Centar bio je domaćin novogodišnjih tuluma u duhu Londona, New York-a, Rio De Jeniera i Las Vegasa. Ovogodišnji party u duhu Los Angelesa po svemu će nadmašiti svoje prethodne. Hypo centar svojom lokacijom, izgledom, velikim parkingom i garažom, garderobom te modernim konceptom zadovoljava najviše standarde koji ovakav događaj zahtjeva. Hodat ćete po zvijezdama Hollywood Walk of Fame, plesati u ritmu California Love, zezat se sa Fresh Princeom i tulumariti kao Charlie Sheen.

▼ WELCOME TO THE CITY OF ANGELES
Vječna inspiracija, grad u kojem su svi zvijezde. California Love, grad najvećih 2 Pac-a, Dr.Dre-a, Johnny Depp-a, svevremenske Marylin Monroe, zločestog dečka Chris Brown i mnogih drugih ovogodišnja je inspiracija novogodišnjeg dočeka. Svoju novogodišnju dodjelu OSCARA dočekaj na tematskom NYE partyiju! – LOS ANGELES tema je jubilarnog 5 novogodišnjeg dočeka u Hypo ... Centru, u režiji RNB CONFUSION ekipe!

"To Live & Die in LA"
Svoju ultimativnu zabavu pronaći ćete na "Beverly Hills 9210", plesnom podiju Hypo centra (dvorana Kornati), a svoj dolazak vec su potvrdili Brandon Walsh, Dylan Mckay, Fresh Prince...Princ s Bel Air-a poziva na neobavezni dress code 90's kako bi sve bilo u duhu tematike. Želiš li biti viđen u društvu Katy Perry, Ben Affleck, Leonardo Di Caprio, Justin Timberlake i ostalih poznatih faca iz LA? Posebno dizajniran i mjestom ograničen prostor "Hollywood VIP" pravo je mjesto za sve one koji se osjećaju kao da su osvojili svog prvog Oscara.

▼ ALL INCLUSIVE / OPEN BAR ALL NIGHT
Kao i svake godine tradicionalno nudimo OPEN BAR opciju za pristupačnu cijenu ulaznice. U cijenu je uključena neograničena konzumacija svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića. U "Hollywood VIP" dijelu piće se poslužuje u bocama (kupon vrijedi 1 bocu), a nakon što ste potrošili sve kupone u društvu hollywoodskih zvijezda, nastavljate se zabavljati uz regularnu narudžbu pića (komadnu) također bez dodatne naplate. U predvorju Hypo Centra na "The Walk of Fame" lounge dijelu biti će smješten Food Corner koji će nuditi hranu po povoljnim cijenama.


▼ MUSIC POLICY (r'n'b, hip-hop, club classics, house, mash up) Na jednom od najboljih novogodišnjih tuluma publiku će rasplesati RNB Confusion resident dj-i i gostujući DJ-i.

DJ SHEKO (RNB CONFUSION/ZAGREB)
DJ A SKITZO (SARAJEVO)
DJ DANIEL TURK
+ MC Ivan Dražić, Gidra (grupa Connect)

---------------------------
*REGULAR ULAZNICE: +18 godina.
**VIP: +21 godina

NAPOMENE:
* organizator zadržava pravo pregledavanja dokumenata na ulazu, zabranu ulaska te povrata novca u vrijednosti kupljene ulaznice osobama mlađima od 18 godina te zabranu ulaza onima koji na bilo koji način narušavaju javni red i mir.
* ulaznice su ograničene količinski, cijena raste nakon svakog rasprodanog kontigenta ulaznica ili vremenskog perioda
* službena redarska služba vršiti će pretres svih gostiju na ulazu u Hypo Centar
* glavni ulaz u Hypo Centar (Slavonska Avenija 6) nalazi se na platou pokraj kafića Trezor i Konzuma
* garderoba se naplaćuje posebno 10kn/jakna. uslugu garderobe radi tvrtka Garderoba www.garderoba.hr)
---------------------------
INFO: inbox RNB Confusion
  Prikaži više Prikaži manje

512 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.