Naslovna  >  Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog  >  Maskenbal u Lisinskom
 
Naslovna  >  Koncertna dv...  >  Maskenbal u...

Maskenbal u Lisinskom

25.02.2017.
20:00
 Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

Barem na kratko zaboravite na brige i probleme, budite što želite i sudjelujte 25. veljače u najveselijem i najšarenijem danu u godini.

Veljača je vrijeme karnevala, povorki i veselja u kojima uživaju i mali i veliki. Zato nemojte propustiti maskenbal, osmislite maske, nabavite rekvizite, ili još bolje, izradite ih kod kuće i uputite se u pravcu zvuka i mirisa do Lisinskog.

Lisinski pleše pod maskama je već niz godina najposjećenija karnevalska svečanost u gradu Zagrebu omiljena od strane posjetitelja svih generacija i interesa. Ove godine zabavljat će nas grupa Colonia s karizmatičnom i uvijek za najbolje provode zaslužnom pjevačicom Indirom, tu je i DJ Marek, a pridružit će se i Udruga za promicanje plesa Zuzana i plesna skupina Sheherezade koje će nas uvesti u program orijentalnog plesa.
Za dodatnu energiju i zabavu pobrinut će se i Plesna udruga Back to Swing, zaljubljenici u swing plesove i glazbu i Zagrebačke mažoretkinje.

Zabavni program začinit će i brojni žongleri, akrobati iz Cirkorame, gatare, gutači vatre, izrađivači maski, crtači ukrasa po tijelu, bogata gastronomska i enološka ponuda.

Ples pod maskama humanitarnog je karaktera pod pokroviteljstvom Rotary kluba ... Zagreb, a dio novca će ići za fond "Gordan Čačić" koji se odnosi na učenike srednjih škola i studenata slabijeg socijalnog stanja.

Kad je bal, nek je maskenbal i to jedan i jedini – Lisinski pleše pod maskama!
  Prikaži više Prikaži manje

118 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.