Naslovna  >  Galerija Umjetnina Split  >  Likovne radionice za djecu - Veliki umjetnici
 
Naslovna  >  Galerija Umj...  >  Likovne radi...

Likovne radionice za djecu - Veliki umjetnici

11.12.2016.
10:00
 Galerija Umjetnina Split

Pod vodstvom akademske umjetnice Sunčice Kuzmanić Perišin Tomljanović radionice potiču kreativnost i znatiželju, razvijaju maštu i pobuđuju zanimanje za novim vještinama i znanjima. Radionice uključuju posjet izložbi ili specifičinim radovima u Galeriji, a same radionice materijalima, temom ili tehnikom istražuju elemente koje smo prethodno proučili posjetom izložbi ili odabranim radovima.

VELIKI UMJETNICI 10-11h
Radionica namijenjena djeci u dobi od 3 do 12 godina, u trajanju od 60 minuta. Cijena za ove radionice je 30 kuna po djetetu po radionici ili 100 kuna za četiri radionice u mjesec dana.

KAKO SE PRIJAVITI ZA RADIONICE?
Zbog ograničenog broja sudionika potrebno je prijaviti se unaprijed na e-mail adresu: katica.modric@galum.hr ili na broj telefona + 385 21 350127 (Katica Modrić).

PLAĆANJE
Plaćanje gotovinom ili karticom na blagajni Galerije umjetnina, najkasnije do početka radionice

O VODITELJICI
Sunčica Perišin Tomljanović Kuzmanić (Split, 1983.), diplomirala je 2006. godine na Central St Martins College, u Londonu, i od tada stvara. Izlagala je na grupnim i samostalnim izložbama u Kaštelima, Meksiku, Zagrebu, Splitu, Rimu, New Yorku, te na popratnim programima bijenala ... u Veneciji u 2007. godine i Istambulu 2009. godine, kao i na skupnim izložbama u Muzeju Victoria i Albert u Londonu te Muzeju Georges Pompidou u Parizu.
Sunčica slike stvara putem ritualnih performansa ponavljajući istu radnju u odabranoj situaciji, određeni broj dana ili tjedana, mjenjajući samo jedan element. U svakom projekt stvara ciklus slika bilo da se radi o portretima odabrane grupe ljudi, moru u određeno vrijeme ili pak glazbeniku i njegovoj glazbi.
  Prikaži više Prikaži manje

Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.