Naslovna  >  Sax Klub Hrvatskih Glazbenika  >  Koncertna promocija Igor Geržina "Bucket List"
 
Naslovna  >  Sax Klub Hrv...  >  Koncertna pr...

Koncertna promocija Igor Geržina "Bucket List"

15.12.2016.
21:00
-
16.12.2016.
01:00

U kultnom zagrebačkom klubu najpoznatiji hrvatski saksofonist koncertno će promovirati svoj peti samostalni album "Bucket List"

Posebni glazbeni gosti su: saksofonistica Magdalena Chovancova i gitarist Robert Fertl, gitarist Elvis Stanić i trubač Josip Grah.
Nakon koncerta goste će zabavljati DJ Borivoj Vincetić.

Album "Bucket List" peti je samostalni studijski uradak ovog vrsnog autora i saksofonista, čija su prethodna dva albuma osvojila svjetsku smooth jazz scenu, a najnoviji Billboard singl "Eastern Magic" ft. Magdalena Chovancova ušao je na sve važnije američke smooth jazz top liste.

Na albumu se nalaze i kompozicije koje se već emitiraju na četiri kontinenta, uključivši singl 'Eastern Magic' ft. Magdalena Chovancova, a Geržina predstavlja i suradnje s Elvisom Stanićem, njemačkim gitaristiom Frankom Folgmannom i specijalni duet s trubačem Josipom Grahom, vjernim pratiteljem Josipe Lisac.

Geržinu i soliste u Saxu će i ovaj put pratiti sjajna ekipa: klavijaturist Jurica Leikauff, gitarist Davor Doležal, bas gitarist Dubravko Vorih i bubnjar Mario Klarić.

Cijena ulaznice iznosi 50 kuna u pretprodaji, odnosno 60 kuna na dan koncerta, a mogu se kupiti na blagajni kluba Sax! u radno vrijeme kluba.

41 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.