Naslovna  >  Metropolis music & billiards club Zagreb  >  Koncert benda O.S.D.S. i Lovre Krovine 28.4./Metropolis Club (ZG)
 
Naslovna  >  Metropolis m...  >  Koncert bend...

Koncert benda O.S.D.S. i Lovre Krovine 28.4./Metropolis Club (ZG)

28.04.2017.
22:00
-
29.04.2017.
04:00

Metropolis music & billiards club Zagreb, mjesto koje se u posljednjih nekoliko godina etabliralo kao utvrda dobre glazbe u Zagrebu, ponovno će biti mjesto održavanja jednog fenomenalnog glazbenog eventa!

28.04.2017. u Metropolis dolaze bend OSDS te Lovro Krovina (sa svojim bendom) te nam svima zajedno obećavaju noć prepunu kvalitetne i moderne urbane glazbe. :)

O.S.D.S. je pop-tambura bend iz Zagreba koji u zadnje vrijeme ruši sve predrasude koje mnogi još imaju o tamburama. Stvarajući zanimljivu fuziju moderne pop glazbe i tradicionalnih instrumenata stvorili su svoj stil, postali prepoznatljivi i publici i struci te u jednoj zavidnoj uzlaznoj putanji neosporno osiguravaju svoje mjesto na hrvatskom estradnom nebu! U posljednje vrijeme njihove pjesme, poput "Sami protiv svijeta" ili "Sad i zauvijek", možemo neprekidno čuti na radiju, njihove nastupe gledati na televizijama ili pak i sami prisustvovati njihovim koncertima diljem Hrvatske, ali i inozemstva.

Lovro Krovina mladi je izvođač koji iza sebe ima tek nekoliko singlova, no ne prestaje oduševljavati publiku na svojim nastupima. Kvalitetna glazba, energični nastupi i neosporna karizma glavni su aduti ovog čovjeka koji munjevitom ... brzinom skuplja pravu vojsku obožavatelja koja ga podržava na njegovom putu. Lovro je svoj život posvetio glazbi i, premda ga još možda i ne znate najbolje, budite sigurni da ćete u budućnosti mnogo čitati i slušati o njemu!

O.S.D.S. - Sami protiv svijeta
https://www.youtube.com/watch?v=4FY1tnbtdq8

O.S.D.S. - Sad i zauvijek
https://www.youtube.com/watch?v=l2jBczR1Lc4

Lovro Krovina - Ljubav prokleta
https://www.youtube.com/watch?v=Si-DElrS1t0

Lovro Krovina - Pjesme o tebi
https://www.youtube.com/watch?v=Eo_80szrECY

Cijena ulaznice je: 20kn.

Zabilježite odmah: 28.04., petak, Zagreb, Metropolis, O.S.D.S., Lovro Krovina... I vi. Vidimo se! ;)

Ulaznice po cijeni od 20 kn mogu se kupiti u pretprodaji od 25.3. do dana koncerta u Metropolis clubu (šank), a za rezervacije stolova i ostale informacije nazovite broj: 091 440 0302.
  Prikaži više Prikaži manje

65 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.