Naslovna  >  Pogon Kulture  >  Kojoti u Rijeci + special guest Iz@ Medošević & Borgie
 
Naslovna  >  Pogon Kultur...  >  Kojoti u Rij...

Kojoti u Rijeci + special guest Iz@ Medošević & Borgie

28.04.2017.
22:00
-
29.04.2017.
01:00

Rock'n'roll manijaci – KOJOTI, nakon furioznog povratničkog nastupa na festivalu Brijačnica, za svoj prvi samostalni nastup izabrali su Rijeku i Pogon kulture.

Tako će Riječani 28. travnja s početkom u 22 sata moći svjedočiti istinskoj rock atrakciji koja se probudila nakon 17 godina sna.

KOJOTI su jedni od nositelja Fiju-briju generacije, a osnovani su 1992. godine. Utemeljio ih je Davor Viduka. Bend nastupa u svojoj najjačoj postavi Davor Viduka (gitara), Alen Marin (vokal), Vanja Marin (bas) i sa našim, domaćim dečkom iz Rijeke - Bobo Gruičićem (bubanj). Kojoti su u svojoj karijeri objavili tri studijska albuma za Dancing Bear, "Kojoti" (1995.), "Halucinacija" (1996.) i "Sex Disko Kung Fu" (1998.). Sa radom su prestali 2000. godine, a ova 2017. godina je novi početak ovog legendarnog benda.
''Kojoti su se vratili da bi ostali i zvuče bolje nego ikad'' moglo se čuti nakon povratničkog nastupa na Brijačnici, zato i ne sumnjamo da će se ''Pogon'' tresti od čiste energije i hitova poput ''Sto milja daleko od nje'', ''Halucinacija'', ''Razuzdan i lud'', ''Hodala je pola metra iznad zemlje'', ''Trese, lupa, udara'' i ''Izgubljen u svemiru''.
Special guest: Iz@ Medošević & Borgie

Ulaznice ... su u pretprodaji po 50 kn, dok će na dan koncerta iznositi 70 kn.


ULAZNICE
Prodajna mjesta:

• The Beertija, Slavka Krautzeka 12, Rijeka
• Dallas music shop, Splitska 2a, Rijeka
• Croatia records music shop, Užarska 3. Rijeka
• Entrio prodajna mjesta i online entrio.hr
  Prikaži više Prikaži manje

68 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.