Naslovna  >  Beertija Klub  >  KK NULL (Zeni Geva) & Balázs Pándi +DAWbreaks
 
Naslovna  >  Beertija Klu...  >  KK NULL (Zen...

KK NULL (Zeni Geva) & Balázs Pándi +DAWbreaks

26.11.2016.
21:00
-
27.11.2016.
00:00

Distune vam predstavlja....

KK NULL (Zeni Geva, Japan) & BALAZS PANDI (Mađarska) +DAW breaks (Rijeka)
ulaz:35/55kn
pretprodaja: Dallas music shop Rijeka, Entrio.hr
https://www.entrio.hr/event/kk-null-zeni-geva-balazs-pandi-3651

KK Null (Japan)
http://kknull.com/

Pravim imenom Kazuyuki Kishino rođen u Tokiju 1961,poznati je japanski skladatelj, glazbenik i performer, mastermind projekta Zeni Geva - eksperimentalno inkomporiranog clasha psihodelično/death metal/hc punk/matematičkog noise rocka.
Poslije tridesetogodišnjeg iskustva sviranja gitare,odlučuje se u kasnijim 90-ima na istraživanje novih glezbenih vidika; oslanjajući se prvenstveno na svoje unutrašnje snage ali često surađujući i sa drugim umjetnicima, otkriva nove mogućnosti koje nudi elektonska glazba. Tako postaje tvorcem strukturiranog elektro-akustičnog ambijentalnog noisea, lomljivih ritmova i razasutih tonaliteta. Jedan od najvećih imena japanskog noisea, zaslužuje da ga se s pravom svrsta među kultne glazbene eksperimentaliste 80-ih i 90-ih godina 20.st.

Balázs Pándi (Mađarska)
https://www.facebook.com/Balazs-Pandi-198964333447092/

Njegov instrument su bubnjevi,a u dosadašnjoj karijeri je surađivao sa mnogim ... umjetnicima diljem svijeta poput Keiji Hainoa,Venetian Snaresa, Otto van Schiracha, Last Stepa, Kilimanjaro Darkjazz Ensemblea i Zua. Također je svojevremeno svirao bubnjevne u projektu pod zazivom Blood of Heroes. Od 2009.godine intenzivno surađuje sa japanskim noiserom Merzbowom štorezultira u konačnici izdavanjem njihova tri live albuma. Ohrabreni uspješnim turnejama u proteklih nekoliko godina po Europi i Japanu, pod idejnim projektom Ohm Resistance, spremaju se za izdavanje novoga albuma u studenom 2016.

DAW breaks (Rijeka)
https://bingeaether.bandcamp.com/album/tanz-ep

DAW breaks je eksperimentalni elektronski glazbeni projekt koji
žestoke ritmove spaja s ambijentalnim podlogama. Za fanove elektronske glazbe, metala, ali i ostalih autsajderskih glazbenih žanrova poput dronea i noisea.
  Prikaži više Prikaži manje

22 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.