Naslovna  >  Klub Quasimodo  >  KineDok u Splitu - Medvjeđi otok
 
Naslovna  >  Klub Quasimo...  >  KineDok u Sp...

KineDok u Splitu - Medvjeđi otok

14.12.2016.
20:30
 Klub Quasimodo

Restart documentary & Festival mediteranskog filma Split nastavljaju s KineDok programom, ali od sada uz novog parnera i novu lokaciju, a to je Klub Quasimodo!

Sljedeća projekcija u "Kvazija" održat će se u srijedu 14.12. u 20:30h, a s njom će i završiti KineDok sezona za 2016. godinu.

Ulaz na projekcije je besplatan, a čekaju vas i kokice!

14.12. gledamo "MEDVJEĐI OTOK", dokumentarac o tri brata, suluda surfera, koja pokušavaju pronaći mjesto na koje još nitko nikad nije postavio dasku i tako završavaju na Medvjeđem otoku, 500km udaljenom od sjevera Norveške.


DETALJNIJE O PROGRAMU:

14.12. u 20h: MEDVJEĐI OTOK
Tri brata, suluda surfera, pokušavaju pronaći mjesto na koje još nitko nikad nije postavio dasku.
Bjørnøya ili Medvjeđi otok, nije mjesto kamo se odlazi na odmor ili na čijim se zaleđenim obalama ostaje dulje od nekoliko sati. Možda jednostavno zato jer je više od 500 kilometara udaljen od sjevera Norveške i jer do tamo baš i nema redovnog prijevoza. Privučeni životom u potpunoj izolaciji, odlučuju na otoku provesti dva mjeseca, prepuštajući se svim rizicima koje takav život nosi u potrazi za savršenim valom u prehladnom moru. U svakom slučaju, pronašli su vlastite razlike… ...

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=D8gYaEXC3Y4

***
KineDok je jedinstveni međunarodni projekt, filmski klub i alternativna distribucijska platforma koja donosi projekcije autorskih dokumentarnih filmova, uz razgovore s autorima i raznim stručnjacima o filmu, kao i druga zanimljiva popratna zbivanja. U 2016. prikazat će se 15 dokumentarnih filmova iz istočne i središnje Europe na 20 netradicionalnih lokacija u svakoj od zemalja sudionica; Hrvatskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Norveškoj i Rumunjskoj.

Za više informacija posjetite kinedok.net ili Facebook stranicu projekta KineDok!
  Prikaži više Prikaži manje

50 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.