Naslovna  >  Udruga Vestigium  >  Jezična Degustacija - Indija
 
Naslovna  >  Udruga Vesti...  >  Jezična Degu...

Jezična Degustacija - Indija

18.11.2016.
18:00
 Udruga Vestigium

BOGATSTVO INDIJSKE KUHINJE
Indijska kuhinja bogata je aromama kakve ni jedna druga kuhinja ne poznaje. Tu posebnost ona prvenstveno duguje začinima, koji osim što jelima daju različite arome također imaju i ljekovita svojstva. No potrebno je znati kada, koliko i koje začine upotrijebiti te kako ih dodati u jelo. O začinima i njihovoj uporabi, kao i o ostalim finesama indijske kuhinje govoriti ćemo na ovoj radionici. Skuhati ćemo, a i degustirati dva jela – kičeri i sabđi.
Ova radionica je za znatiželjne – za one koji tek počinju sa pripremanjem indijskih jela, kao i za one koji su iskusni u njihovoj pripremi. Radionicu vodi Ivona Peček Hemwati, diplomirani ajurvedski terapeut i instruktor Joge u svakodnevnom životu.

PUTOPIS
Erika nam priča priču o svojem putu i doživljajima iz Indije.

Ulaz je besplatan zahvaljujući potpori Grada Zagreba.

21 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.