Naslovna  >  Klub Prostor - "CeZam" Čakovec  >  JeboTon + JugoTon: Porto Morto, Peglica i Komandos, Sfumato
 
Naslovna  >  Klub Prostor...  >  JeboTon + Ju...

JeboTon + JugoTon: Porto Morto, Peglica i Komandos, Sfumato

14.04.2017.
22:00
-
15.04.2017.
03:00

Veliki petak postaje još veći uz predstavljanje JeboTon bendova i Jugoton slušaonu!
Klub Prostor - "CeZam" Čakovec i Udruga mladih "3FF" Čakovec pozivaju vas na zanimljivu kombinaciju instrumenata, glazbe, planeta i mamlaza te predstavljanje novog albuma Porta i Peglice.

Porto Morto jedan je od članova JeboTon kolektiva, te nakon 6 godina rada objavio je istoimeni debitantski album. Krajem 2016. zagrebački bend je objavio svoj debitantski album "Porto Morto" koji je vrlo dobro prihvaćen i od strane kritike. Album je, prema mnogima, jedno od najboljih novih domaćih izdanja u prošloj godini. Do sada odradili masu koncerata doma i u regiji.
www.porto-morto.bandcamp.com
https://www.youtube.com/watch?v=2xoySozKBkY

Peglica i Komandos
Prije mnogo godina, Komandos uze elektrosintersajzer i pretvori naše Kefterijance u ljude, te ih Peglicom pošalje na Zemlju. Dr. Porno von Išter, Prof. Cvilgad, Vuljakomba Đeretvaž, Rštr i Feget Nebesky putuju Zemljom u Peglici kako bi ljudima priuštili nova iskustva i predstavili znanja prikupljena na njihovim avanturama. Možete očekivati gitare, bubnjeve, orgulje, vokale, crve s Ištera, ukazanje velikog Stjepana Majora, priče o crnoj rupi i još mnogo toga...

https://peglicaikomandos.bandcamp.com/releases
https://www.youtube.com/channel/UCfh1sq5pC_J_BwQ82LbDaFg

Sfumato ... je također sastav od trojice članova JeboTona. Sviraju pretežno instrumentalni schizo-funk. Do svojih melodija dolaze zabijajući se u objekte koji im priječe put kojim koračaju u potrazi za vlastitim smislom i mislima. Njihova glazba odraz je promjene, melankolije i neuroze što prožima život u današnjim zbunjujućim vremenima.

https://www.youtube.com/watch?v=6kAHKn7EiLw

FEEL THE YUGO BEAT
Nakon svirke zabavlja vas DJ KNINJAH uz retro prizvuke 60ih, 70ih, 80ih i početka 90ih legendarnih "faca" i bendova iz stare Yuge. Tematika je bazirana na jednoj od najvećih diskografskih kuća na ovim prostorima - JUGOTON.
Puštat će se najveći hitovi Bisera Veletanlića , Mikija Jevremovića, Đorđa Marjanovića, Josipe Lisac, Nade Knežević. Betty Jurković, Mirzinog jata , ITD Band, METAK 1980, Idola, Šarlo Akrobata, Atomsko Sklonište, Električni Orgazam i mnogih drugih..

START: 22:00
DONACIJA: 25 kn

-------------------------------------------------------------------------------
https://www.facebook.com/PROSTOR.CK
https://www.facebook.com/Udrugamladih3FF
https://www.facebook.com/cezamprostor
https://www.facebook.com/groups/PROSTORCRO/
-------------------------------------------------------------------------------

Program podržava Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku
  Prikaži više Prikaži manje

85 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.