Naslovna  >  Arsenal Zadar  >  It's Showtime!
 
Naslovna  >  Arsenal Zada...  >  It's Showtim...

It's Showtime!

31.12.2016.
21:00
-
01.01.2017.
04:00

Arsenal ove godine postaje mjesto za pravi „SHOW!“ !
31.12. u Arsenalu vas čeka fenomenalni doček nove godine. Kroz magičnu novogodišnju čaroliju vode nas Showtime bend uz pratnju legendarnog zadarskog voditelja i Dj-a Elvisa Papića.

Osim zabavljača koji su provjereno najbolji izbor za doček nove godine u Zadru, za vas smo pripremili posebnu kulinarsku priču.

Kuhari Arsenala će vam pokazati kako tradicionalne, lokalne namirice odjenuti u moderno ruho. Na planirana 4 integralna stola će se raditi sljedovi jela počevši od hladnog predjela, toplog predjela, glavnog jela i deserta. Imat ćete priliku pogledati uživo pripremanje i spajanje nespojivog- svinjski kotlet pečen u vakumu, sipu s orzom i mnoge druge, a čekaju vas i četiri vrste deserata u časicama.

Svim Show ženama i Show muškarcima Arsenal na ulazu poklanja posebne večernje dodatke kako bi vaša zabava bila savršena.

Bogatstvo je dobiti priliku biti ponešto drugačiji od svakodnevnog ponašanje i ništa ne raditi nego jednostavno svoju energiju uklopiti u zajedničku. Poučeni prošlom odličnom novogodišnjom zabavom i atmosferom dajte si priliku i ove godine izaći iz svakodnevnice, obući svoje show novogodišnje odjelo i dopustiti ... da „poludite“!
Ženama bi preporučili dolazak u visokim petama a muškarcima cipele s kojima će lako kliziti po plesnom podiju. Jer Showtime će vas svakako izmoriti, ne samo plesom, već i zabavom, interakcijom, a možda i ponekim izlaskom na binu! S njima je sve moguće!

Iznenađenjima u klubu dobrih vibracija nikad dosta! Za vas spremamo posebnu lutriju iznenađenja, u kojem će nekoliko sretnika dobiti po dvije karte za prvi veliki koncert u siječnju.
Pribavite svoju ulaznicu na vrijeme i budite dio večeri o kojoj će se pričati!

Cijena ulaznice iznosi 300 kn, a može se kupiti od pon-petka u Arsenalu od 09.00-15.00h.

Hrana je uključena u cijenu ulaznice. Za sve informacije o ulaznicama i rezerevaciju stola možete se javiti na kontakt broj 099 210 3309.
  Prikaži više Prikaži manje

26 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.