Naslovna  >  Vintage Industrial Bar  >  Iron Maiden Tribute I 21.4.2017 I Vintage Industrial
 
Naslovna  >  Vintage Indu...  >  Iron Maiden...

Iron Maiden Tribute I 21.4.2017 I Vintage Industrial

21.04.2017.
22:00
-
22.04.2017.
05:00

PETAK 21.4.2017. IRON MAIDEN TRIBUTE - MADE IN IRON @ Vintage Industrial Bar i Početak vikend programa 22:00 h I Početak nastupa 23:30 h I Ulaz 20 kn, 10 kn studenti I Ulaz do 22:00 sata besplatan

Made In Iron jedini je hrvatski Iron Maiden tribute bend, a djeluje od 2007. godine. Povodom desetogodišnjice postojanja benda u planu je veliki koncert na kojem se planira prirediti dosad neviđeni Iron Maiden show na ovim prostorima. Također će se snimati i službeni live DVD sa 7 kamera.

Dino Jelusić (Trans-Siberian Orchestra, Animal Drive) – pjevač
Vicko Franić (Harpoon Blues Band, Floydian Split) – gitara
Ivan Tomaš (Electric Chair, Kriza) – gitara
Luka Tomić (Zoran Mišić, Ultimatum, Innergate) – gitara
Luka Brodarić (Trio Brodarić, HNK Split, NOA) – bas gitara
Ivana Čović (Kriza, In Roots) - bubnjevi

Tijekom brojnih godina proba i koncerata Made In Iron je zahvaljujući Vici, Ivanu i Luki koji imaju dugogodišnje iskustvo u sviranju gitare, svirački i aranžmanski postigao zvuk skoro identičan onome Iron Maidena.

Tom zvuku dodatno pridonosi i nevjerojatna svirka bubnjarice Ivane Čović koja redovito nakon svakog koncerta dobije najveće ovacije, a i pokoju alkoholom izazvanu prosidbu.

Drugi ... dio ritam sekcije čini Luka Brodarić koji svojim klasičnim
obrazovanjem i prirodnim talentom vjerodostojno svira sve vrlo zahtjevne dionice Steve Harrisa. Njegov talent ne začuđuje s obzirom na to da su njegov otac i stric braća Brodarić iz poznate splitske grupe Metak, a majka Brankica dugogodišnji prateći vokal Gibonnija.

Cjelokupni dojam benda zaokružuje jedan od najboljih mladih pjevača u Hrvatskoj (a i šire) Dino Jelusić. Osim što je pobijedio na prestižnom pjevačkom natjecanju u Rusiji, postao je i članom popularnog američkog benda Trans-Siberian Orchestra. S njima je za sada odradio veliku američku turneju koja se sastojala od 50 koncerata u 2 mjeseca.

Nakon formiranja ove postave 2012. godine, bend je već sazrio kao jako kvalitetan tribute poznat po svojim energičnim nastupima i vjernoj prezentaciji Iron Maiden showa. Tome svjedoče prepuni koncerti, a neki od klubova koje je Made In Iron rasprodao su Sloga (Sarajevo), Močvara/ Hard Place (Zagreb), Kocka (Split), itd.

Raspon repertoara koji bend svira kreće se od pjesama s prvog albuma Iron Maidena, pa sve do najnovijih albuma i pjesama. Radi se o pjesmama koje svi vole i prepoznaju i koje se ne čuju često uživo, ali također tu ima i nezaobilaznih hitova ovih heavy metal velikana.
  Prikaži više Prikaži manje

253 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.