Naslovna  >  Club EXIT Osijek  >  Hip Hop Unity u Osijeku
 
Naslovna  >  Club EXIT Os...  >  Hip Hop Unit...

Hip Hop Unity u Osijeku

15.04.2017.
21:00
-
16.04.2017.
05:00

----- DATUM : 15.04.2017 -----
----- VRIJEME : 21.00 - 05.00 -----
----- KLUB EXIT PODRUM -----
#unityutvomgradu

Hip Hop Unity je nezavisna medijska kuća koja se bavi novinarstvom i promicanjem Hip Hop kulture na domaćim prostorima. Pratimo većinom vjesti iz hrvatske, ali ponekad dotaknemo i zemlje iz regije.

Nakon nekoliko godina stanke, Hip Hop Unity se vraća u cijelu Hrvatsku, a početak fantastične akrobatske turneje praćene litrama Badelovog Finest konjačića je u Osijeku.
Spremamo bomba event, brdo izvođača iz cijele Slavonije, te poneki specijalitet iz Zagreba, prvi među njima je slavni DJ Chill.
------------------------------------------------------------------------------------------
Dj Chill
Jedno od najvažnijih imena hip hop i klupske scene danas u Hrvatskoj. Nastupao je rame uz rame s nekim od najvećih hip hop imena koja su došla posjetiti Hrvatsku i Sloveniju poput: Redman, Diamond, Sadat X, Inspektah deck (Wu-Tang Clan), Pete Rock, Dilated Peoples, Masta Ace & EMC, Sheek Louch (LOX), Edo G & Special Teamz, J-Ro (Tha Alkaholics), 50 Cent, Sugarhill Gang, Kurtis Blow, Melle Mel, itd.
Također je surađivao i nastupao s većinom hrvatskih hip hop legendi.
Chill vrti više ... od 10 godina po najboljim klubovima Balkana i šire, demonstrirajući svoje vještine i virtuoznost za gramofonima.
Njegova ljubav za muzikom je evidentna, te je nedavno zaplivao i producentskim vodama.
No, većina publike ga najbolje zna po dugim mixanjem, po 6 ili 8 sati, a ne moramo niti spominjati njegove mixtapeove koje možete uloviti po mjestima gdje nastupa.
Također je jedan od voditelja, urednika i DJ-a na već sada legendarnoj emisiji “Mixtape Sessions” zagrebačkog radija Student, koju vodi već 7 godina.
Publika ga je čak tri puta odabrala za hrvatskog hip hop DJ-a godine na Hip Hop Unity nagradama 2007., 2008. i 2013.
U ljeto 2011. pozvan je da kao prvi Hrvat nastupi na jednom od najvećih svjetskih hip hop festivala na svijetu, “Hip-Hop Kemp” u Češkoj. Tamo je dijelio binu s najboljim hip hop izvođačima današnjice.

https://www.youtube.com/watch?v=wqXviKzIfKU

------------------------------------------------------------------------------------------

Vidimo se u Exitu na najboljem eventu godine!

More info soon....
  Prikaži više Prikaži manje

161 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.