Naslovna  >  EFST Ekonomski fakultet - Sveučilište u Splitu  >  Global Entrepreneurship Week Split
 
Naslovna  >  EFST Ekonoms...  >  Global Entre...

Global Entrepreneurship Week Split

14.11.2016.
09:00
-
20.11.2016.
21:00

Global Entrepreneurship Week je manifestacija koja se održava jednom godišnje diljem svijeta, a služi proslavi poduzetništva, inovativnosti i kreatora poslova koji pokreću startup-e i provode ideje u stvarnost, potiču ekonomski rast i šire blagostanje svoje zajednice. Tijekom jednog tjedna u mjesecu studenom svake godine, GEW inspirira ljude kroz lokalne, nacionalne i globalne aktivnosti da istraže svoje potencijale kao poduzetnika i inovatora.

Ove aktivnosti, od velikih natjecanja i događanja do networking druženja, povezuju sudionike s potencijalnim suradnicima, mentorima i potencijalnim investitorima - upoznavajući ih s novim mogućnostima i prilikama.

GEW je više nego samo kampanja podizanja svijesti o poduzetništvu. To je platforma za povezivanje i suradnju - uključivanjem svih igrača duž poduzetničkog spektra u jačanju ekosistema diljem svijeta.

GEW se dosad proširio u preko 160 zemalja diljem svijeta te će se ove godine održati 14.-20.studenog 2016.

Global Entrepreneurship Week Split održat će se u organizaciji Studentskog poduzetničkog inkubatora (SPI), a u suradnji s udrugama Klub mladih Split (KMS), UPIT i Startup.hr.

U sklopu Global Entrepreneurship Week Split programa ... imat ćete priliku sudjelovati u edukativnim predavanjima, radionicama, panel diskusijama, networking eventovima i 24-satnom Hackathon natjecanju pod nazivom Gewathon, koje će održati domaći i inozemni vanjski stručnjaci.

Kompletan GEW SPLIT 2016 PROGRAM možete popratiti na sljedećem linku:
http://spi.efst.hr/gew-2/

Na hackaton natjecanje GEWATHON možete se prijaviti na:
http://gewathon.com/
  Prikaži više Prikaži manje

72 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.