Naslovna  >  Glazbeni lonac #3 - Clone Age
 
Naslovna  >    >  Glazbeni lon...

Glazbeni lonac #3 - Clone Age

19.11.2016.
20:00

☞ GLAZBENI LONAC @ KAVEZ ☜
S01E03 – „The one with CLONE AGE“
Artwork by supernia

Početak: 20h
Ulaz: besplatan


Čakovečki rockeri Clone Age, čiji zvuk mnogi uspoređuju s Foo Fightersima, dolaze nam predstaviti se na treće izdanje Glazbenog lonca.
Bend je osnovan prije desetak godina, no tek posljednje dvije ozbiljno rade na vlastitom materijalu. Iza sebe imaju dva albuma, no tek je „Fuse“ bacio svjetla pozornice na njih i dobio brojne pozitivne kritike eminentnih glazbenih kritičara i portala. Između ostalih, Dubravko Jagatić (Nacional) piše da je „gotovo je nemoguće pronaći bilo kakvu zamjerku ovom albumu“, Anastazija Vržina (Perun) album je proglasila „rock albumom godine“, a ni Siniša Miklaužić (Muzika.hr) ne štedi komplimente i piše da se radi o „rafalnom rock albumu alternativnog usmjerenja koji blista u svim svojim dijelovima.“.
S albuma su skinuti singlovi „Wake me up“ i „Addiction“ koje prate upečatljivi videospotovi. Robert Kriković (bas, vokal), Adrijano Valpatić (gitara, back vokal), Nenad Rešetar (gitara) i Marko Lajtman (bubnjevi), iako prekaljeni alternativni rockeri koji vole glasnu svirku, u Kavez na Glazbeni lonac dolaze odraditi jedan od rijetkih akustičnih nastupa. ...

FB: https://www.facebook.com/cloneageck
Bandcamp: http://cloneage.bandcamp.com/
Reverbnation: https://www.reverbnation.com/cloneage
Instagram: https://www.instagram.com/clone_age/� PODRŽI SCENU! �
Potičemo vas da bendove podržite donacijama u lončić koji će visiti u Kavezu. Sav prihod koji se tijekom večeri skupi ide isključivo njima kao potpora dosadašnjem i ulog u budući rad!
  Prikaži više Prikaži manje

26 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.