Naslovna  >  Glazbeni lonac #12 - Nellcote
 
Naslovna  >    >  Glazbeni lon...

Glazbeni lonac #12 - Nellcote

22.04.2017.
19:30

☞ GLAZBENI LONAC @ KAVEZ ☜
S01E12 – „The one with Nellcote“
Artwork by supernia

Početak: 19:30h
Ulaz: besplatan (donacijama u lončić podupirete bend!)


Krenuli su 2010. kao akustični projekt Vinka Ergotića i Lovre Boljata i već s prvim objavljenim pjesmama („She Said“, „Hold On“) skrenuli pažnju na svoju folk bluzersku melankoliju. „Svakako treba pripaziti na ovaj bend u narednom periodu jer bi mogli napraviti velike stvari“ – pisao je tada Siniša Miklaužić s portala Muzika.hr.

Velike stvari dolaze malim koracima pa je u narednim godinama Nellcote radio pedantno i koncentrirano, nizali su se nastupi uživo u raznim postavama (Tvornica, Spunk, Vip, Močvara, INmusic, Terraneo, Indirekt...), a onda je uslijedila stanka.

Nakon, kako sami kažu, traganja za izgubljenim dušama, vraćaju se u listopadu singlom „If Only They Could“. Na putovanju su pronašli dvije izgubljene duše pa se Vinku i Lovri pridružuju Lana Filipin (bas) i Damir Trputec (bubanj) i Nellcote kreće s radom na svom prvom EP-ju.

Na Glazbenom loncu 22. travnja prvi ćemo puta moći čuti i novi singl koji će s pratećim videospotom uskoro ugledati svjetlo dana i prethoditi izlasku EP-ja početkom svibnja. Kako zvuči Nellcote ... u punoj bendovskoj postavi čut ćemo te subote u točno (!) 20 sati.

🎶 If Only They Could ➞ https://youtu.be/VwgFvF7gJ0c
🎶 Hold On ➞ https://youtu.be/i50kmfGjHyw

FB: https://www.facebook.com/Nellcoteband/
Bandcamp: https://nellcoteband.bandcamp.com/
Youtube: https://www.youtube.com/user/nellcoteuk
Instagram: https://www.instagram.com/nellcote_official👊 PODRŽI SCENU 👊
Potičemo vas da bendove podržite donacijama u lončić koji će visiti u Kavezu. Sav prihod koji se tijekom večeri skupi ide isključivo njima kao potpora dosadašnjem i ulog u budući rad!
  Prikaži više Prikaži manje

33 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.