Naslovna  >  Five  >  Give A Hack: Kreativni maraton
 
Naslovna  >  Five  >  Give A Hack:...

Give A Hack: Kreativni maraton

10.12.2016.
09:00
-
11.12.2016.
20:00

Prijave su završene, timove objavljujemo 07.12.
Više informacija na www.giveahack.org.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

<! UKRATKO >
Aktivisti iz nevladinih organizacija i civilnih inicijativa mijenjaju svijet na bolje. No, njihove priče i rad često ostaju nedovoljno prepoznati u široj javnosti. Kreativci su svakodnevno u prilici utjecati na mišljenje javnosti. Ipak, rjeđe su u mogućnosti koristiti svoja znanja i vještine za ostvarivanje društvenih promjena.

Give A Hack povezuje kreativne i aktivističke umove s ciljem stvaranja društveno korisnih kampanja koje su vidljive, učinkovite i prepoznatljive.

U formatu kreativnog maratona u trajanju od dva dana, timovi u formatu jedan aktivist te dva kreativca stvarat će društveno korisne kapanje od kojih će dvije najbolje biti nagrađene!

<! NAGRADE >
Aktivisti dobivaju besplatno društveno korisne kampanje spremne za implementaciju, a kreativci mogućnost sudjelovanja u mijenjanju svijeta na bolje. Uz to, prvonagrađeni tim osvaja i besplatan tisak promotivnih plakata te zakup plakatnih površina, a kreativci dodatno dobivaju:

1. Pobjednički tim / nagrada žirija: Poklon ... bon za kupnju informatičke opreme, gadgeta i elektronike u vrijednosti od 3,100.00 HRK po članu tima.

2. Pobjednički tim / nagrada publike: Uzbudljiv let balonom iznad Zagreba i Hrvatskog zagorja!

--------------------------------- AGENDA COMING SOON -------------------------------
  Prikaži više Prikaži manje

42 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.