Naslovna  >  Hala sportova Novi Beograd  >  Gipsy Kings by Paco & Mickael Baliardo
 
Naslovna  >  Hala sportov...  >  Gipsy Kings...

Gipsy Kings by Paco & Mickael Baliardo

11.05.2017.
20:00
 Hala sportova Novi Beograd

Grupa Gipsy Kings by Paco & Mickael Baliardo dolazi u Beograd! Zavodljivo mešanje tradicionalnog flamenko stila sa pop i latino ritmovima, učinilo je Gipsy Kings-e svetskim fenomenom i pravim kraljevima muzičke scene.
Svoj senzacionalni uspeh na svim meridijanima duguju, pre svega, svom originalnom pristupu izvođenju flamenka koji se ogleda u nepridržavanju strogih pravila koje zahteva tradicionalno izvođenje ove vrste muzike. Mnogi ne znaju da je jedan od rodonačelnika današnjeg stila Gipsy Kingsa Manitas de Plata, čije je pravo ime Rikardo Baliardo, jedan od najvećih gitarista svih vremena. Kako je prenos s kolena na koleno deo romske kulture, Manitas de Plata uticao je i na svoje sinove Tonina, Žaka, Paka i Morisa koji su originalni članovi Gipsy Kingsa. Kao potvrda romske tradicije, Mickael Baliardo (sin Tonina Baliarda, solo gitariste i osnivača Gipsy Kingsa) pre šest godina je postao stalni član grupe. Bend je odmah prepoznao njegovu kreativnost i talenat kao muzičara i pevača. Mickael je sada i umetnički direktor Gipsy Kingsa. On je veza između tradicije njihove muzike i obnavljanja žanra.

U Hali sportova 11.maja, njihovi hitovi “Volare”, “Bamboleo”, “Baila me” i drugi, napraviće ... istinski vatromet dobrog raspoloženja!

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima po cenama od 1.900 do 3.500 dinara.

Organizatori koncerta su Hala sportova i HHartists
  Prikaži više Prikaži manje

357 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.