Naslovna  >  Klub Močvara  >  Gig teške psihodelije: Ecstatic Vision / 5.7. Močvara
 
Naslovna  >  Klub Močvara  >  Gig teške ps...

Gig teške psihodelije: Ecstatic Vision / 5.7. Močvara

05.07.2018.
20:00
 Klub Močvara

ČETVRTAK 05.07. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 45 KN

WolfBad Squad predstavlja:

Ecstatic Vision (SAD)
ecstaticvision.bandcamp.com

Filadelfijski trio Ecstatic Vision išao je na turneje s metal bendovima poput YOB i Enslaved, objavljuje za Relapse Records, koji dosta naginje metalu, a i sami članovi izgledaju kao metalci. No, "Sonic Praise", debi album Ecstatic Visiona izdan 2015. godine ima tek povremene doticaje s metalom, a i u tom slučaju više podsjeća na bendove poput Hawkwinda, Monster Magneta ili Earthlessa.

Ovdje se radi o natripanim, na suncu izgorjelim psihodeličnim numerama nadahnutim free jazzom, krautrockom i afrobeatom, a rezultat definitivno opravdava ime benda i naslov albuma. Do određene mjere bismo materijal s albuma "Sonic Praise" zaista mogli zamijeniti za metal ili barem pronaći dodirne točke s njime. No, Ecstatic Vision zapravo prizivaju duh Spacemen 3 i naslov njihovog albuma (i poslanje!) Taking Drugs To Make Music To Take Drugs To!

Prije tri godine izdali su drugi album "Raw Rock Fury" koji je pokupio gomilu hvalospjeva, dok im 4. svibnja izlazi najnoviji album, "Under The Influence", na kojem će izvoditi obrade bendova koji su na njih najviše utjecali. ... Album će izaći na Relapse Records, koji je izdao i prethodna dva albuma.

Saznaj više o programu Močvare: www.mochvara.hr
facebook.com/mochvara
instagram.com/mochvara
twitter.com/mochvara www.mochvara.hr/newsletter
  Prikaži više Prikaži manje

11 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.