Naslovna  >  Klub Kocka  >  Frenkie, Kontra i Indigo - Promocija Putanje, + Lipi Ive, Pesti
 
Naslovna  >  Klub Kocka  >  Frenkie, Kon...

Frenkie, Kontra i Indigo - Promocija Putanje, + Lipi Ive, Pesti

26.11.2016.
22:00
-
27.11.2016.
04:00

Frenkie, Kontra i Indigo vas pozivaju na promociju njihovog zajedničkog albuma "Putanja", a pri tom će im na bini podršku pružiti domaće snage; Lipi Ive iz Kaštela te Pesti iz Trogira. Za upotpuniti spektakl, za pultom će se naći i DJ Kokli.

FRENKIE, KONTRA I INDIGO

Otkako je ugledala prve fotografije na društvenim mrežama, publika nestrpljivo čeka i upija dijeliće projekta koji su Frenkie, Kontra i Indigo snimili u berlinskom Red Bull studiju.
Trojac je do sada s albuma objavio singlove "Karma" i "Bio sam tu" te "bratmoi" feat. Shtuka. Prateće videospotove te audiovizualni mix "Putanja Mix Tape (DJ Soul Mix)" možete pogledati na njihovom službenom YouTube/VEVO kanalu - https://www.youtube.com/user/FMJAMofficialVEVO.
Produkciju albuma potpisuje Indigo dok mu je u miksu i masteringu u pomoć priskočio poznati njemački DJ i producent Christian Prommer. Treba napomenuti da su za naslovnicu albuma odgovorni Mario Ilić te jedan od najboljih njemačkih dizajnera - Adopekid iz Hamburga!
Nas trojica smo jako bliski prijatelji i kroz višegodišnje suradnje smo stvorili određenu kemiju. Vjerujem da će to slušatelji osjetiti. Rad u savršenim uvjetima berlinskog Red Bull studija je bio kao mali ... san, i mogu reći da smo uživali. Ovo je prvi put da radimo zajednički album i prvi put da smo odlučili zaključati se u studio i sve snimiti za manje od deset dana. Mnoge teme i pjesme smo naravno započeli ranije, no cijeli album je snimljen, miksan i masteriran za tih par dana u Berlinu. I sami smo se iznenadili koliki smo profesionalci - izjavili su kroz smijeh Frenkie, Kontra i njihov producent Indigo.
Poznato je da FM Jam trojac već godinama surađuje na koncertima i pjesmama, ali ovo je prvi put da su se okupili oko zajedničkog projekta. Jedini gosti na "Putanji" su Shtuka te legendarni Juice, čiji govor krasi sam kraj albuma, a na Frenkia se osvrnuo riječima - Bavimo se i posvetili smo živote istoj kulturi i neminovno je bilo da surađujemo. Profesionalac kao što je Frenkie zaslužuje najbolje uvjete za rad koje je i imao sa svojom ekipom na snimanju novog albuma. Jedva čekam da se čuje!
Frenkie, Kontra i Indigo "Putanju" izdaju u suradnji s hrvatskom, odnosno svjetskom diskografskom kućom Universal Music. Podrška ove diskografske kuće potvrđuje samo da se iza "Putanje" krije vrhunski materijal, koji je od danas dostupan svim slušateljima u regiji, ali i šire.
http://www.redbull.com/ba/bs/adventure/stories/1331816811863/frenkie-kontra-i-indigo-objavili-putanju

LIPI IVE

Poštovani,

Ja san Lipi Ive, reper iz Kaštel Novoga. Sada živin u Zagrebu, jer doli nema posla. Prvi put dolazin u Split nastupat, i to u Kocke, a prvi put uopće je to bilo na Braču ove godine (Grafiti Na Gradele). Ako ste ljubitelji ol skul Hip Hopa, dobrog groove-a i apsolutnog nihilizma glede izvedbe tekstova, ja san vaš čovik. A ako dolazite zbog Frenkie-ja, dakle većina vas, istrpite me kojih 20 minuti, neću pilat. Prvu pismu san objavia krajen 2014., koja se zove "O Moj Bože" i u njoj predstavia sebe i svoj put od Kaštili do Zagreba, a usput i sve šta mi smeta. 2015. san snimia još nekoliko pisama, uostalom tu je i suradnja sa Kandžijon i repericon Eli Džejn. 2016. nisan ništa objavia, ali zato najavljujen da 13.12. (ACAB) izlazi novi mixtape, sa 12 novih pisama, koji će se zvat "Zaspa Je Lipi Ive." U kocke ću prvi put izvest dvi-tri pisme sa mixtape-a, a ostalo možete nać online.

Pozivan vas sve da se zaletite u Kocku 26.11. i doživite ovaj spektakl.

Ljubav, Ive.

PESTI

Pesti + $wata Team. Reper iz Trogira, nekad dio grupe Tripple Ce progovara o svakodnevnim temama kroz melodični trap, u čemu mu pomaže dio $wata Teama koji čine Ango, OG Keks i Dj Kokli.


Prvih 100 posjetitelja u subotu na ulazu na poklon dobiva Ziggi papiriće! Više o njima saznajte na linku - https://www.facebook.com/ZiggiRollingPapers
  Prikaži više Prikaži manje

95 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.