Naslovna  >  HUB385  >  Freelancers Anonymous #3
 
Naslovna  >  HUB385  >  Freelancers...

Freelancers Anonymous #3

19.12.2016.
10:00
 HUB385

Kolege freelanceri započnimo radni tjedan u pozitivnom tonu na opuštenoj zajedničkoj kavi i doručku. Inspirirajte se, izbacite negativnosti, umrežite se i saznajte korisne informacije i #HDNP novosti.

Poseban gost trećeg Freelancers Anonymous meetupa je nezavisni marketeer [T.P.] koji posluje putem paušalnog obrta, a domaćini su Matija Raos [#HDNP] i Sven Špehar [#HUB385].

Nakon upoznavanja, program predviđa 3 moderirane sesije u kružnom postavu sjedenja:

1. INSPIRATION SESSION: Mjesečna doza inspiracije uz posebnog anonimnog gosta - freelancera/freelancericu uvijek iz različite profesije

2. BITCHING SESSION: Izbacivanje nakupljenih negativnosti i dijeljenje loših iskustva iz prakse

3. SOLUTION SESSION: Freelance hackovi i trikovi u svakodnevnom poslovanju te brainstorming pametnih rješenja za unapređenje poslovanja

---
Freelancers Anonymous je jutarnji meetup zagrebačke freelance zajednice koji organizira Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca u suradnji s coworking prostorom HUB385. Putem meetupa želimo uspostaviti i održavati kvalitetan i kontinuiran dijalog s #HDNP članovima te sve zainteresirane nezavisne i samozaposlene profesionalce informirati o aktivnostima udruge.

12 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.