Naslovna  >  Vintage Industrial Bar  >  In Flames trbt/Frantic Amber/Pokerface/Angry Again/Sunless Sky
 
Naslovna  >  Vintage Indu...  >  In Flames tr...

In Flames trbt/Frantic Amber/Pokerface/Angry Again/Sunless Sky

12.04.2017.
20:30
-
13.04.2017.
02:00

Ova srijeda u Vintageu rezervirana je za Good Vibrations koji će po prvi puta ugostitii čak pet bendova i to iz pet različitih zemalja: SAD, Rusija, Švedska, Švicarska i Hrvatska. Domaće snage predstavljat će In Flames tribute bend Black Rain, a Švedsku death metalke Frantic Amber. Da ne dođe do rata između ruskog Pokerfacea i američkog Sunless Skyja zalagat će se neutralni Angry Again iz Švicarske. Bit će to ujedno i warm up za Valhala Festival te će posjetitelji moći sudjelovati u nagradnim igrama i osvojiti upade za tu dvodnevnu metal feštu. Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u Kavezu i Dirty Old Shopu, a na dan će koštati 40 kuna.

Black Rain osnovan je prije dvije godine s idejom da se svirkom prezentiraju najpoznatije i one nešto manje poznate pjesme gothenburških melodic death bogova In Flames. Ovaj zagrebački bend čine poznata lica sa zagrebačke metal scene što garantira da će njihova predstava zadovoljiti sve ljubitelje ovog svjetski popularnog benda.
https://www.facebook.com/blackrainzg/

Frantic Amber je bend osnovan 2008. godine u Stockholmu i karijeru su započeli kao isključivo ženski bend, a kasnije im se pridružio jedan muški član. Sviraju žestoki ... melodic death čime nedvosmisleno ukazuju na državu iz koje dolaze, a osim brojnih turneja vrijedi istaknuti i njihov nastup na Wackenu. S obzirom kako zvuče, može se reći da nije pametno ne doći na koncert i na taj način zamjeriti im se.
https://www.youtube.com/watch?v=G8oFIv9rXqU
https://www.facebook.com/franticamber/

Pokerface je bend osnovan 2013. u Moskvi. Sviraju thrash metal po uzoru na Slayer, Sodom, Testament, Kreator, Sepultuua i Destruction, a s nekima od njih su i dijelili pozornicu. Poput Frantic Ambera i ovaj bend predvodi ženski vokal. Iako su bend obilježile brojne promjene postave, to nije utjecalo na njihov vrlo žestok izričaj i svirku s dozom autentične slavenske sirovosti.
https://www.facebook.com/pfacegroup/
https://www.youtube.com/watch?v=_te4go8RfWY

Sunless Sky je američki power metal band te su uz Le Bron Jamesa i Stipu Miočića najpoznatiji građani Clevelanda. Na gitarama svakako vrijedi izdvojiti Currana Murphyja koji je svirao tri godine u Annihilatoru, a svi fanovi power metala kojih u Zagrebu ima popriličan broj doći će na svoje slušajući ovaj bend.
https://www.facebook.com/OfficialSunlessSky/
https://www.youtube.com/watch?v=uyDVMVCIr-8

Angry Again je četveročlani švicarski bend koji dolazi iz St. Gallen. Bit će to prvi prvi neo thrash metal bend na Good Vibrationsu što svakako vrijedi doći poslušati, a bend za sebe kaže kako „ne sviraju ni prebrzo ni presporo – baš kako metal treba zvučati.“ Ovo će im biti druga turneja koja uključuje Hrvatsku jer su imali regionalnu turneju u studenom 2016.
https://www.facebook.com/weareangryagain/
https://www.youtube.com/watch?v=e9Kqx8lHqCM


Pogledajte koji se još koncerti krčkaju u Hangtime kuhinji:
https://www.facebook.com/hangtime.agency/events/

Partneri programa:
Radio Student
Perun.hr
Sound Report
CMC - Croatian Music Channel
Ars kopija
Nocturne magazin
Ziher.hr
Metal Jacket Magazine
Portal X-ica.com
Studentski.hr
Terapija.net
SoundGuardian Portal
Mixeta.net
Transmeet.tv
  Prikaži više Prikaži manje

103 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.