Naslovna  >  Crkva  >  Fitness!
 
Naslovna  >  Crkva  >  Fitness!

Fitness!

28.04.2017.
23:59
-
29.04.2017.
06:00

Kako bi uspješno završili ovu seriju pripreme za ljeto, domaćini programa vode vas kroz razgibavanje i opuštanje mišića prema aerobic školi Jane Fonde.

Jane Fonda neće doći, ali treneri Antonova i Morikone znaju kompletnu video-kasetu napamet i prenjet će vam glavne vježbe za opuštanje i rastezanje mišića

▶ Ana Antonva se negdje sredinom 90tih počinje zanimati za elektronsku glazbu, a raznolikost glazbenih utjecaja koji su oblikovali njen glazbeni ukus osjeti se i danas - od nje možete očekivati mashup žanrova od probranog deep house-a, acid-a, synthpop-a, tech house-a, pa sve do bangera koji vas vode prema vrhuncu večeri i definitivno ne ostavljaju ravnodušnima. U prosincu 2015. godine Ana se prijavljuje na Nucomer Contest Illectricity Festivala i pobjeđuje u konkurenciji od 5 natjecatelja te na taj način ostvaruje nastup na main nightu Illectricity Festivala u Boogalo klubu. 2016. završava sa nagradom "Ambasador" za koju je nominirana u kateogriji "Dama hrvatske elektronike". Nedavno je prema Mixmagovoj selekciji već 2.put izabrana u "Najuspješnije regionalne selektorice".

▶ Prije upuštanja u DJing, Morikone se dugi niz godina bavi glazbom svirajući bubnjeve od svoje 7. godine, ... a od 16. za nekolicinu lokalnih bendova. Matični bend u kojem i sada djeluje su krčki "Buco i Kalašnjikovi". Nakon godina slušanja i sviranja svih mogućih podvrsta rocka, sa jačanjem elektronske scene, elektronska glazba postaje skoro pa jedina vrsta glazbe koju sluša zadnjih godina te se posvećuje DJingu. Ako ga pitate koja je glazba najviše utjecala na njega kroz godine slušanja glazbe, dobit ćete zanimljiv odgovor: utjecaji idu od Abba-e do Apex Twina.

ANA ANTONOVA [Kvir'n'Bass|fitness!]
https://soundcloud.com/anantonova
https://www.facebook.com/ant0n0va

MORIKONE [Kvir'n'Bass|fitness!]
https://www.mixcloud.com/morikone

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

� datum | date: 28.04.2017.
� dan | day: petak - friday
� otvaranje vrata | doors open: 00:00 - 06:00
� ulaz | entry: 20kn
� Get directions: https://goo.gl/maps/2hSCB

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

MI SMO CRKVA www.crkva.club
  Prikaži više Prikaži manje

59 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.