Naslovna  >  Pločnik  >  Festival tolerancije predstavlja: Kids n Cats (AT)
 
Naslovna  >  Pločnik  >  Festival tol...

Festival tolerancije predstavlja: Kids n Cats (AT)

13.04.2017.
22:00
-
14.04.2017.
02:00

Pločnik - Bar, Music & Lifestyle, Međimurska 21, Zagreb
Četvrtak, 13.4., 22-02h, ulaz slobodan

Glazbeni program Festivala tolerancije
http://festivaloftolerance.com/zagreb

KIDS N CATS elektronski su pop kvartet iz Beča koji na pozornicu donose divlju, šarenu, kaotičnu glazbu podložnu raznim stilskim interpretacijama koja se fino miješa i spaja u harmoničnu cjelinu. Njihov zvuk je kombinacija elektronskog ritma i pop senzibiliteta, koji na Festival ljubaznošću dovodi Austrijski kulturni forum Zagreb.

Festival tolerancije uz svoj bogati filmski program i dodatni program diskusija, izložaba i edukacija koji ga prati, donosi i neizostavan glazbeni program, organiziran kako bi se privuklo što više mlađe publike i kako bi joj se predstavio drugačiji i možda manje poznati, a izuzetno kvalitetan glazbeni i koncertni sadržaj.
Do sada su na Festivalu gostovali vrhunski svjetski i domaći glazbenici različitih žanrova, od sve popularnije klezmer glazbe, romske glazbe, tradicionalne glazbe istočnoeuropskih Židova, jazz glazbe, elektronske glazbe pa sve do poznatih i popularnih domaćih i stranih DJ-eva.

Festival su svojim nastupom i glazbom do sada obogatili svojom ciganskom atmosferom s nešto ... Mississippi bluesa, flamenca, rumbe i istočnim korijena bend Karavan Familia, 'warm up' legendarnih Kruder & Dorfmeisterovih G-Stone mjesečnih večeri DJ-ica Flo Real, DJ-i Kibbutz Kluba u Beču - DJ Aviv without the Tel i DJ J’aime Julien, Joyce Muniz, Funk Guru & phillipe b2b (CFSN) te poznati belgijski producent i trenutačno jedan od najtraženijih freestyle DJ-eva na svijetu - LeFtO.

Za 11. izdanje Festivala tolerancije glazbeni dio programa ugošćuje DJ Kunu, gypsy bend Valami swing, jazz-rock bend Edi Nulz i elektronski pop kvartet Kids n cats.
  Prikaži više Prikaži manje

32 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.