Naslovna  >  Gradska galerija Zabok  >  Feecho
 
Naslovna  >  Gradska gale...  >  Feecho

Feecho

21.05.2017.
19:00
 Gradska galerija Zabok

FEECHO u ZABOKU

NEDJELJA, 21.5.2017. u 19 h
Gradska galerija Zabok, ZIvtov trg 10
ULAZ SLOBODAN

Feecho je projekt koji je spojio dvoje iznimno talentiranih europskih glazbenika, pijanisticu Kaju Draksler i perkusionista Onno Govaerta.
Glazba im je prožeta raznim utjecajima od klasične glazbe pa sve do čistih improvizirajućih formi ili pak tradicionalne narodne glazbe.
Ovaj duo nastupao je na vodećim europskih jazz festivalima poput Moers, Cerkno, Reykjavik, Košice, Jazzmarathon Brussels, Borealis, ArtActs i mnogim drugim.

Kaja Draksler
Pijanistica i kompozitorica s trenutnom adresom u Amsterdamu gdje je završila klasičnu kompoziciju na amsterdamskom konzervatoriju a prije toga je zavšila edukaciju na Prince Claus konzevatoriju na području jazza kao i jedan semestar na Purchase Collage u New Yorku.
Dobitnica je mnogobrojnih međunarodnih nagrada na području Jazza i suvremene glazbe kao skladateljica i glazbenica.

Onno Govaert
Još od srednjoškolskih dana svira s najpoznatijim nizozemskim glazbenicima poput Eric Vloeimansa and Harmen Fraanje nakon čega upisuje jazz bubanj na konzervatoriju u Amsterdamu na kojem je diplomirao 2009. godine. U svojoj karijeri Onno je svirao sa širokim ... spektrom glazbenika kao što su Peter Brötzmann, John Dikeman, Dave Rempis, Ab Baars, Terri Ex, Andy Moore, Ken Vandermark, Theo Loevendie, Dave Rempis, Peter Jacquemyn, Joost Buis I Ig Henneman.
https://www.youtube.com/watch?v=ifSf7vadzCI

https://www.youtube.com/watch?v=jdK8JPiFHOs
  Prikaži više Prikaži manje

12 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.