Naslovna  >  Sax Klub Hrvatskih Glazbenika  >  False Ettoues i Amaterapeuti in da Sax
 
Naslovna  >  Sax Klub Hrv...  >  False Ettoue...

False Ettoues i Amaterapeuti in da Sax

22.11.2016.
21:00
 Sax Klub Hrvatskih Glazbenika

Tko? Amaterapeuti i False Ettoues
Gdje? Sax Klub Hrvatskih Glazbenika
Kada? Utorak, 22.11.2016.
Kad točno? 21 h
Upad? 10kn

Utorci su posebni dani. Naime, malo tko zna da se Sax tijekom utornjih večeri pretvara u utočište suzvuka vokalnog porijekla. Ovaj put ima i gitare, kao što i slikica gore pokazuje. Ima i boje - obećajemo! Stoga, utornjajte se u Sax u utorak 22.11. da vidite kako ovi glazbenici izgledaju u boji, a i da čujete kako zvuče boje njihovih glasova. Za samo 10 kuna uživajte u cjelovečernjoj masaži bubnjića!

A sada usmjerimo povećalo na te izvođače da ih pobliže promotrimo:

FALSE ETTOUES je ...

... mladi tročlani vokalno instrumentalni sastav iz Zagreba koji preferira dvoglasje uz pratnju gitare. Obrađuju svevremenske hitove mirnijeg karaktera i spremni su vam pokazati novu stranu pjesama koje svakodnevno čujete i pjevušite. Ugodna atmosfera je zagarantirana!
https://youtu.be/YsJXxINgw8w

Amaterapeuti su ...

... vokalno-instrumentalni sastav koji aktivno djeluje od 2015. godine, a u radu ih vodi uvjerenje da prava frekvencija i prava riječ čine srž pravog ozračja. Probranim repertoarom sačinjenim od obrada manje i više popularnih pjesama pozitivne ... i/ili nostalgične tematike i/ili zvuka žele, prije svega, stvoriti ljekovitu atmosferu.
https://youtu.be/rQzkEBGquGY
  Prikaži više Prikaži manje

62 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.