Naslovna  >  One 4 One  >  Fabian Jakopetz at One4One // warm up Stefan Knezović / Subota
 
Naslovna  >  One 4 One  >  Fabian Jakop...

Fabian Jakopetz at One4One // warm up Stefan Knezović / Subota

19.11.2016.
22:01
-
20.11.2016.
06:01

Subota, 19.11 od 22:00 h
@ One4One(Savska 141
Special One4One Tech & House Set by:

=> FABIAN JAKOPETZ <=
(Yin Yang rec. Funk n Deep rec.)
fabianjakopetz.com
facebook.com/fjakopetz
soundcloud.com/fabian-jakopetz
twitter.com/fabianjakopetz

UPAD: Free!
---------------------------------------
==> This saturday, the best of FABIAN JAKOPETZ music <=
--------------------------------------

BIOGRAFIJA:
Još kao dijete svirao je gitaru u raznim bendovima, ali svoj put nije pronašao u izražavanju živim instrumentima. S obzirom na to da je cijeli život uz starijeg brata bio pod utjecajem elektronske glazbe, već kao maloljetnik je započeo glazbenu DJ karijeru pod imenom DJ Dechko i praktički preko noći postigao uspjeh na lokalnoj sceni elektronske glazbe. U to vrijeme nastupao je na svim važnijim projektima i programima u Hrvatskoj kao što su:
Future Sound of Zagreb, F-Scope, Astralis, Direct Drive, te klubovima kao što su: The Best, Boogaloo Club, Sokol Club, Aquarius, Aurora, Fort Bourguignon, Oxygene, Fun Academy - La Noche, te mnogim drugim.

Ti nastupi su mu omogućili masivnu eksponiranost i trajnu povezanost s publikom te nakupljanje sada velikog iskustva koje je kroz godine isprofilirao ... u svojevrsni floor-feeling koji koristi kako bi uvijek zadovoljio mase rasplesanih i nasmijanih ravera na plesnom podiju. Stilovi koje dinamično svira su fuzija Techno, Techouse, House, Progressive i Minimal glazbe, iako u kreativnom žaru zna iznenaditi i s koječim drugim van "zacrtanih linija žanra".

Paralelno s DJ karijerom počeo se baviti i produkcijom elektronske glazbe, pa je kroz godine rada stekao glazbeno samopouzdanje koje je 2009. urodilo prvim glazbenim izdanjem u suradnji s Damirom Pushkarom za legendarni Bonzai Records. S tim izdanjem probio je led svoje karijere koja je od tad u apsolutnoj uzlaznoj putanji, pa su uskoro uslijedila nova izdanja za velike i poznate svjetske izdavačke kuće kao što su:
Baroque Records, No Logik Records, Sony Music Entertainment, Whartone Records, Yin Yang Records, Neptuun City, Le bien et le mal, ZYX Music, Sound of Acapulco, Hamburg Aufnahmen, Punch Underground te mnoge druge. Osim nabrojani, osnivač je i suvlasnik hrvatske izdavačke kuće "Dub Records" koju vodi s kolegom Dub Way-em.

Važno je napomenuti da je jedan od rijetkih Hrvata koji je imao priliku surađivati u produkciji s toliko velikana svjetske elektronske glazbe od kojih su neki i nominirani za grammyja ili pobjednici istog. Valja nabrojati ljude kao što su:
Tiesto, Spartaque, Oliver Moldan, Jerry Ropero, Eddie Amador, The Flash Brothers, Andrea Roma, Pierre Deutschmann, AnGy KoRe, Daniele Petronelli, Airwave...

Brojna glazbena izdanja otvorila su mu vrata na internacionalnom planu pa je počeo nastupati i van Hrvatske (Njemačka, Italija, Nizozemska, Francuska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina). Osim što je aktivan DJ i producent, Fabian Jakopetz je i uspješan organizator evenata elektronske glazbe, koje organizira sada već cijelu jednu dekadu.
Od uvijek je od volje za širenjem informacija, razmjenom mišljenja, pomaganjem mladih i perspektivnih producenata i DJ-a, pa je tako svoj cijeli rad zaokružio radijskom emisijom "House Tuner" koja se emitirala na radio frekvenciji i internet streamu.
--------------------------------------
  Prikaži više Prikaži manje

27 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.