Naslovna  >  Ulica Ivana Grohovca 1, HR-51000 Rijeka, Hrvatska  >  Etsyonica na artBazaaru u Rijeci
 
Naslovna  >  Ulica Ivana...  >  Etsyonica na...

Etsyonica na artBazaaru u Rijeci

18.12.2016.
16:00
 Ulica Ivana Grohovca 1, HR-51000 Rijeka, Hrvatska

artBazaar i Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca vas pozivaju na božićno izdanje Etsy radionice koja će se održati u nedjelju 18. prosinca od 16.00 - 20.00 sati (Ex-Bernardi, Ulica Ivana Grohovca 1).

Posljednjih se godina izrada i prodaja rukotvorina sve češće iz hobija pretvara u uspješan biznis. Dovoljno je imati malo dobre volje, originalni proizvod i hrabrost da svoje rukotvorine predstavite potencijalnim kupcima.

Etsy, najveća internetska tržnica rukotvorina, okuplja ljude iz cijelog svijeta kako bi se povezali, bili inspirirani i učili jedni od drugih te prodavali i kupovali unikatne predmete. Srce i duša Etsy platforme su kreativni mikro poduzetnici koji putem Etsy platforme mogu jednostavno i lako prodavati unikatne predmete koji proizvode i kupci koji traže posebne rukotvorine koje ne mogu pronaći nigdje drugdje.

Radionica je jedinstvena prilika da svi zainteresirani rukotvorci, poput obrtnika, primijenjenih umjetnika i dizajnera, bolje upoznaju mogućnosti i prednosti Etsy platforme te naprave prvi korak prema plasiranju svojih proizvoda na globalno tržište unikatnih rukotvorina. Radionice predviđa informativni, teorijski i demonstracijski dio, sesiju pitanja i odgovora ... te pomoć pri otvaranju Etsy dućana.

Voditeljica radionice je Ema Juretić, poznatija na Etsy platformi kao Dilemma Posters.

Redovna cijena kotizacija iznosi 200 kn, a #HDNP članovi mogu ostvariti popust od 25% (150 kn) putem promokoda koji mogu zatražiti na hello@hdnp.hr ili Facebook inboxa. Broj sudionika na radionici je ograničen stoga čim prije osigurajte svoju kotizaciju putem Entrio platforme [http://bit.ly/ETSYONICA7] , a najkasnije do petka 16. prosinca.
  Prikaži više Prikaži manje

9 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.