Naslovna  >  Klub mladih Skwhat  >  Electronic SOUL ► Sisak ★ Skwhat ★10-06-2017★
 
Naslovna  >  Klub mladih...  >  Electronic S...

Electronic SOUL ► Sisak ★ Skwhat ★10-06-2017★

10.06.2017.
23:00
-
11.06.2017.
07:00

Electronic SOUL 10-06-2017 ponovno u Gradu Sisku sa vrhunskom postavom izvođača !!! Nakon prošlog odličnog partijanja u Klub mladih Skwhat vračamo se ponovno na isto mjesto jer smo jednostavno oduševljeni pozitivnom vibrom koja tamo vlada. Sisčani definitivno znaju kako se partija.. ;) Pripremili smo odličnu mjjuzu koja zasigurno ni one najzahtjevnije nece ostaviti ravnodušnima. Provod je zagarantiran do ranih jutarnjih sati... Kao i obični biti će tu i nagradna igra u kojoj će te moći osvojiti i pokoji #FREE #upad ... Vidimo se !!!
#RaveOn #PLUR <3 SISAK <3 #ElectronicSOUL
***********************************************************************
★★★★★★★////////// ELECTRONIC SOUL \\\\\\\\\\★★★★★★★
★★★★★★★★★★★¤¤¤ LINE UP ¤¤¤★★★★★★★★★★★

► ►EDY C. [Šibenik] ► ► Edy C.
★Tech House, Techno
Decoded Records & Events Organisation
►►NINO GALOVAC [Zagreb] ► ► Nino Galovac
★Techno, Progressive, Ethereal
(SoundFactory / Baile Musik / Liquid / Electronic SOUL)
►► SANTIAGO BATACOSTA [Šibenik] ► ► Santiago Batacosta
★Tech House, Techno, Deep Techno
(Tour de Sound)
► ► KRISTIJAN KOZLOWSKY [Petrinja] ► ► Kristijan Kovačević
★ Deep House, Tech House, Techno
►► ELAPS [Glina] ► ► Elaps
★Techno, Progressive ... House, Progressive Trance, Psy
(Guilhotina Records / Disturbulence Records / KOT Records / AK Recordings / CP Series / Electronic SOUL)
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Supported by:
> Turistička zajednica grada Siska
> CLUBS and PARTiES (DJ room) Croatia
> Decoded Records
> Tulumarka
> Partijaneri
> Ravers Hits
> Techno Station
> Techno Live Sets
> SOUND OF THE UNDERGROUND
> Electronic SOUL // TRANSITION // HOUSEintheHOUSE // UnitedElectronicArtist
> Underground Rijeka

************************************************************************
************************************************************************

►Edy C.. (Šibenik, Croatia)
> Decoded Records
Rođen 1980 g. u Šibeniku. Njegovi prvi kontakti s elektronskom glazbom se vežu za house & tec-house.
Sve više ulazeći u svijet elektronske glazbe, potpuno sebe pronalazi u technu, tako da danas njegov stil glazbe možemo opisati kao techno koji je otvoren prema raznim utjecajima i stilovima, od tech-housea, electra prema funky technu,a u zadnje vrijeme je i tribal neizostavni dio njegovog seta što se najviše osjeti u njegovoj produkciji. Krasi ga sjajna tehnika mixanja i izvanredno sklapanje raznih žanrova elektronske glazbe u jednu cjelinu. Kao istinski zaljubljenik u elektronsku glazbu 2003. godine zajedno sa Aztecom I Tom D Voxom kreće u producentske vode te osnivaju Incognito Project i u kratkom vremenu produciraju veliki broj uspješnih izdanja za prestižne izdavačke kuće kao što su Bad Girls, Pitch, Omegaritam, Monoid, Bassethound i Cobra, dobivajući tako priliku da budu na istim labelovima kao i Valentino Kanzyani, Bryant Zentz, Alexander Koning, Marko Nastić, Alex Flatner, Adam Jay, Mark Williams...
Njihova pjesma Incognito Project – Dojoja je bila veliki hit te je rasprodana u samo nekoliko tjedana, te chartirana od strane mnogih velikana a među njima i od strane najboljeg Carl Cox-a. Njihov drugi veliki uspjeh im je donijela pjesma Incognito Project – Flying Bass koju je Carl Cox stavio u svoj mixani cd Carl Cox Ultimate koji je izašao na jednoj od vodećih glazbenih institucija Ministry Of Sound a koja je izašla na njegovom labelu Decoded Records.
U nepunih dvije godine njegovog zalaganja postaje rezident u Clubu ''Inside'' i sa svojim kolegama iz Incognito Projecta počinje organizirati partije pod nazivom ''New Commers'' & ''Friends To Friends'' i tu se usavršuje u odličnog Dj-a čiji set danas ne ostavlja ravnodušnim ni one najzahtjevnije.
U ljeto 2005 Edy C. sa svojim kolegama iz Incognito Projecta odlučuje napravit veliki korak za njih te organiziraju festival elektronske glazbe pod nazivom ''Electro – Funk'', jedan od najvećih festivala elektronske glazbe u Hrvatskoj.
Edy C. je radio i svirao sa mnogim velikanima današnjice kao što su: Carl Cox, Jeff Mils, Alexander Kowalski, Dosem, Umek, Cristian Varela, Tom Hades, Westbam, Rolando, Oxia, Deetron, Funk D’ Void, Aril Brikha, Lucca, Marko Nastić, Jel Ford, Alexander Koning, Veztax, Killian’s, Dejan Miličević, Alex Flatner ...koji u svijetu elektronske glazbe kotiraju vrlo visoko, bilo kao producenti ili kao vlasnici uglednih etiketa.
Nakon 4 godine truda Edy C. je u siječnju 2007. otvorio svoj label (digitalni) Decoded Records, koji je orijentiran techno zvuku i koji je u samom startu dobio podršku svjetskih renomiranih dj-eva te Decoded Mini Records koji je orijentiran Minimal & Tech House zvuku.
Edy C. je svirao u zemljama kao sto su Spanjolska, Njemacka, Austria, Madarska, Slovenia, Serbia...i naravno svakako izdvojiti nastupe na EXIT festivalu u srbiji jedan od najvecih i najpriznatijih festivala u europi i nastup na Diskoteci Riva kad je svirao ispred gotovo 20000 ljudi!
Da zaključimo – umjetnik čiji brzi napredak producira više nego dobre rezultate i čiji DJ setovi, jednako dobro i kao njegova produkcija, drže ljude priljepljene na podij sve do zadnje ploče. Zasigurno, dj kojeg morate držati na oku jer ćete još puno čuti od njega.
**********************************************************************
************************** More info soon ***************************
  Prikaži više Prikaži manje

98 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.