Naslovna  >  Crkva  >  DRAMA x DNBKonferencija at Crkva, Rijeka
 
Naslovna  >  Crkva  >  DRAMA x DNBK...

DRAMA x DNBKonferencija at Crkva, Rijeka

14.04.2017.
23:59
-
15.04.2017.
05:00

Drama predstavlja DNBKonferencija u klubu Crkva, u petak, 14. aprila, 2017. godine.

Jedna zajednička strast. Drum & Bass glazba.

Iza nas su četiri izrazito uspješna izdanja DNBKonferencije, sa preko 700 posjetitelja na svakom izdanju i apsolutno nevjerojatnom atmosferom koja je svaki put ispunila cijelu AKC Mediku.

Vrijeme je da osjetimo dašak lude atmosfere i u Rijeci!


Line up:

ARBORETUM KOLEKTIV
https://www.facebook.com/pg/ArboretumKolektiv
https://soundcloud.com/arboretum-kolektiv
https://www.mixcloud.com/ArboretumKolektiv/

Ljubav prema drum'n'bass muzici odvela je Arboretum Kolektiv do 5 godina aktivnog djelovanja na sceni. Da li u ulozi izvođača ili organizatora mnogih evenata u sklopu udruge Aboretum ili samostalno, kolektiv je pronašao svoj put na lokalnoj, ali i regionalnoj sceni. Oni jesu drum'n'bass trojac iz Pule kojeg čine Jinxie Grooves, Chvigy & Mango. Kombiniranjem svih stilova drum'n'bass glazbe kao liquid, jump up, deep, jungle & dubwise, Arboretum Kolektiv nudi jedinstven mix drum & bass stilova. Arboretum Kolektiv je zvuk izvorno formiran s ciljem podizanja lokalne scene na višu razinu te pridonosi globalnoj drum'n'bass zajednici.
Nastupali su na mnogim lokalnim ... i regionalnim festivalima kao što su Outlook, Seasplash, Future Nature, Motovun Film Festival, Arboretum Festival i na partijima: Dub Incorporation after party (Zg), Roots Vibes (Ri), Drama (Pazin), Overjam Promo (Zg), Croatian Takeover (Bolzano ITA), Up the volume (Pu)... Također su dijelili pozornicu i surađivali s mnogim domaćim i inozemnim umjetnicima: Dub Incorporation, Brain Damage, Sassja, Baga Sound, Madred, Filip Motovunski (Noon), CFSN DJ's, Munchies Sound, Maree Bass, Rockers Dub Masters, MC Multiplex, MC Jamalski, MC Hot Steppa, MC Fyah Steppa, MC Dejk...

FILIP MOTOVUNSKI (all styles of dnb)
https://soundcloud.com/filip-motovunski
https://www.facebook.com/filip.motovunski
https://www.youtube.com/channel/UCsEfuO-S-s8TOtCLDdfIacg

Filip Motovunski je drum and bass/jungle/hip hop DJ i producent iz malog gradića Motovuna u Istri. Prije više od 10 godina počeo je kao producent beatova, tekstopisac i MC u svojem PCP bandu kojeg je dijelio sa Ivanom Babićem iz Motovuna, a potom se bacio u produkciju svojih jungle/dnb pjesama po čemu je danas prepoznatljiv.
Svoje prvo jungle/drum and bass izdanje “Ta Pa Tap EP” od 5 pjesama izbacuje za kanadsku Junglexpeditions etiketu. Nešto kasnije, za isti label potpisuje Sort Dem Out EP koji dijeli sa poznatim beogradskim producentom Rahmanee-em.
Zagrebački Jabbaton Records mu izdaje “Move From The Gate EP” od tri drumstep/hip hop pjesme u suradnji sa Strapazoot-om.
Uz Big Bud-a, Wikluh Sky-a, The Green Man-a, Rahmanee-a i brata Yakov-a Filip je dio njemačke drum and bass etikete Breaks Per Minute(BPM Rec.) za koju je nedavno izdao Noonshine EP od 4 pjesme i “Love Frequency” single sa zagrebačkim pjevačem Michaelom Kvorkom.
Za isti label izbacuje “Lava/Shakka” single od dvije pjesme koje se mogu čuti u setovima mnogih svjetskih imena kao što su DJ Hype, Aphrodite, Crissy Criss, S.P.Y, Skeptical, Crhis Su, Rene LaVice, Hybris i mnogi drugi.
Deset godina na sceni Filip obilježava duplim CD izdanjem na zagrebačkom PDV Recrods-u naziva “Ten Years Making Beats”. Izdanje sadrži 40 Filipovih autorskih djela i obrada.
Ove je godine izdao Right Here/Lava VIP single za poznati engleski label Bad Taste Recordings i u režiji Filipa Filkovića Philatza snimio video spot za Lava VIP što je ujedno njegov, ali i Bad Taste-ov, prvi glazbeni video.
Autor je dobro znanih obrada:
Haustor - Moja Prva Ljubav, Arsen Dedić -Kad Bi Svi, KRS One - Sound of da Police, Beenie Man - Who Am I, Kiril Dzajkovski - Jungle Shadow, Elemental - Tijelo Pamti, Zum Zum Zum, MC Popay - Koke Linija…
Filip Motovunski broji čak 600 i više nastupa u Hrvatskoj, Italii, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Njemačkoj.


-------------------------------------------------------

✖ Date: 14. 04.
✖ Day: Friday
✖ Start: 23:59h
✖ Entry: 20/30kn
✖ Directions: https://goo.gl/maps/2hSCB

-------------------------------------------------------

MI SMO CRKVA www.crkva.club
  Prikaži više Prikaži manje

86 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.