Naslovna  >  Klub Kotač  >  Double Chamber #2 Concious Youth
 
Naslovna  >  Klub Kotač  >  Double Chamb...

Double Chamber #2 Concious Youth

13.04.2018.
23:00
 Klub Kotač

Klub KOTAČ
DC Rojc - Pula

petak 13.04.2018. u 23h
upad: 30 kn / 4 eu
(ulaz je s bočne strane zgrade ispod Monte Zara)
*********************************************************************

Wake the town & tell the people!

Dub arena #6 tek je prošla a proljeće nam je pred vratima!

Ovaj put uz domaćine Munchiese i Deco - THeCo majstoricu Dubcat počastit ćemo vas (i sebe) jednim live actom iz UK – Conscious Youth!

Dubcat, nome de guerre naše drage Katje.
Osim što kroz svoj deco team THeCo transformira venue naših sessiona iz seoskih diskaća u jazbine vrijedne Black Ark studia, ona je i vrijedna selektorica i diggerica zlatnih tuneova i verzija škole poput Scientista, Tubbya, Perrya…pa sve do tvrdeg UK Steppersa. Every dawg have him day an every Cat him 4 o'clock!!!

Conscious Youth, kada je Django Reinhard prvi put čuo raspy glas i trubu Louisa Armstronga na gramofonskoj ploci, briznuo je u plač i zavikao „Mon frère!“.
Ista ljubav, strast i vizija koja je povezivala ove Jazz velikane preko Oceana ponovila se kada su Munchiesi prvi put vidjeli/čuli decke i djevojke iz dalekog Manchestera.
Svjesni i beskompromisni, braća po oružju sakupljeni u live act iz nekolicine daleko poznatih ... projekata i bendova, poput Black Star Dub Collective, Autonomadsa i Dub Reaktiona ovaj pank-dub pomladak reinventa i pomiče granice muzike i aktivizma i jasno predstavlja novu struju Conscious bass muzike u 21. Stoljecu.
Kao live act sačinjen od glazbenika, live mixinga i MC-a u Pulu dolaze u sklopu Balkanske mini turneje,koja obuhvaća Zagreb i Zenicu sa bredrinima iz Zenicafaria Soundsystem i Homegrown Sounda - Seasplash pre party inna 420 style - Just Dubwise #11 with Conscious Youth.

Iza sebe imaju mnoštvo vinil i digitalnih izdanja koja možete čuti i nabaviti preko Woodland Records labela.
Imali smo ih priliku i čast upoznati na prošloj ediciji Seasplash Festivala, i držimo da ce naše prijateljstvo i suradnja rasti i srušiti izmišljene granice i zidove što nas dijele.

The youth need a real education and every child has the entitlement to an education based on their needs, not the systems needs.

LINEUP :

Conscious Youth live
Dubcat
Munchies Sound System

DECOS
THeCo

ART
Steppa ART


RESPECT Steppa ART FOR THE WICKED ART!
RESPECT KLUB KOTAK!
RESPECT THE SOUND SYSTEM!
RESPECT THE EQUIPMENT!
RESPECT EACH OTHER!
HAVE FUN!

******************************* www.pozitivanritam.hr
seasplash-festival.com
  Prikaži više Prikaži manje

41 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.