Naslovna  >  Krešimir Ćosić Hall  >  Đorđe Balašević u Zadru
 
Naslovna  >  Krešimir Ćos...  >  Đorđe Balaše...

Đorđe Balašević u Zadru

13.05.2017.
20:00
 Krešimir Ćosić Hall

ĐORĐE BALAŠEVIĆ NAJAVIO KONCERT U ZADRU

Subota, 13. svibnja 2017. u 20 sati, dvorana Krešimira Ćosića
Đorđe Balašević će u subotu 13. svibnja 2017. u 20 sati održati koncert u Zadru, u Dvorani Krešimira Ćosića, koji je i sam bio prijatelj novosadskom kantautoru, a tradicionalno već, i ovaj koncert je najavio samostalno.

''Dogovorili smo se koncert u Zadru za 13. maj, alijas svibanj, i drago mi je da koncert mogu najaviti osobno, pa makar to ispala i 'službena potvrda'? Da se ne foliramo, jer i iskrenost je valjda jedan od razloga što u Zadru po svemu sudeći još uvijek nisam nastupio "poslednji put"? Ako pomenuti "balaševićevci" zaista ovaj koncert iščekuju bar upola kao ja, onda otprilike i znaju zašto je to tako? Zadar je na mapi Hrvatske označen crvenim slovima, to je grad koji je granatiran, koji se branio, grad u kom su se djeca trzala u snu. Jedinu ćušku u životu dobio sam od svog legendarnog deda-Brace kad sam kao klinac hitnuo zeleni paradajz preko plota, u susedsko dvorište: "Jesi'l ti lud? Tamo ima ljudi!?". Šta onda da pričam o nesretnicima rešenim da bombardujući naseljene gradove prisvoje more koje nisu viđali ni na razglednicama? Granica "od Karlobaga do Virovitice"? ... Zaboga, pa meni žice smetaju i na tamburi? Granice i jesu tu da bi se prelazile? No, živimo u svijetu u kom se već tri decenije svaka razumna izjava smatra izdajom. Moja planeta je okrugla, ali razumijem da ima puno onih kojima su kompasi oštećeni, i koji pokazuju samo na dve strane. Na Našu i na Njihovu. Došlo je vrijeme da čovjek mora zaslužiti da negdje bude dobrodošao. I zato nisam dojurio na prvi poziv, ma koliko želeo. I žao mi je ako će moj dolazak i danas ponekom zasmetati, ali nedavno sam, takođe posle dugo vremena, imao koncert u rodnom Novom Sadu, pa je i tu itekako zasmetalo mnogima? Ali, najčešće me samo umiri kad saznam kome nisam po volji. Da bi ostao na svom putu, ponekad ti je pametnije da se ravnaš po stranputicama nego po putokazima...''
Đole

Ulaznice za koncert Đorđa Balaševića u Zadru kreću u prodaju danas, u petak, 24. ožujka u 23,59 sati preko interneta na stranicama www.ticketshop.hr, a od ranog jutra moći će se kupiti u Tisak mediji Supernova u Zadru, na blagajni dvorane Krešimir Ćosić (od 9 do 15 sati), u svim Tisak medija centrima u Hrvatskoj i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa.

Cijene ulaznica:
130 kn parter
160 kn tribine
250 kn VIP tribine
  Prikaži više Prikaži manje

653 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.